Βίντεο: Ο Στεφ Κάρι σε ρόλο... δημοσιογράφου σε πρωτάθλημα γκολφ

Βίντεο: Ο Στεφ Κάρι σε ρόλο... δημοσιογράφου σε πρωτάθλημα γκολφ

Ο Στεφ Κάρι έχει πολύ ελεύθερο χρόνο, τώρα που δεν βρίσκεται στην «φούσκα» του ΝΒΑ και βρέθηκε ως δημοσιογράφος σε πρωτάθλημα γκολφ

kari_4
Οι Ουόριορς αποκλείστηκαν νωρίς από τα playoffs του ΝΒΑ, συνεπώς δεν ταξίδεψαν μέχρι την «Disney World», όπως οι άλλες 22 ομάδες, που διεκδικούν τον τίτλο του φετινού πρωταθλητή.

Ο Στεφ Κάρι κάνει διάφορα πράγματα για να γεμίσει το χρόνο του και αυτή τη φορά βρέθηκε στο «PGA Championship», που είναι πρωτάθλημα γκολφ.

Μάλιστα, πήγε και στη Συνέντευξη Τύπου του πρωταθλητή Κόλιν Μορικάουα και τού έκανε και δυο ερωτήσεις. Ο 23χρονος αθλητής, παρόλο που δήλωσε fan των Λέικερς, έπαθε... πλάκα, όταν κατάλαβε ποιος ήταν ο άνθρωπος που τού έκανε ερωτήσεις απέναντί του.

Ο ηγέτης των «πολεμιστών» έκανε και αστεία στον πρωταθλητή του γκολφ, λέγοντάς του πως μπορεί να του κουβαλάει τα πράγματα για τους επόμενους τρεις μήνες, αν δεν μπορεί ο βοηθός του, Τζέι Τζέι Γιάκοβατς, που είναι φίλαθλος των Ουόριορς.

«Είμαι διαθέσιμος για τους επόμενους τρεις μήνες, αν θέλεις έναν βοηθό ή έναν αντικαταστάτη. Ο Τζέι Τζέι είναι υπέροχος, αλλά αν με χρειαστείς, θα είμαι εδώ», τού είπε.

Κλείσιμο
Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Τραγωδία στην Εύβοια: Οκτώ οι νεκροί - Ταυτοποιήθηκε η σορός στον Κάλαμο, ανήκει στον 72χρονο αγνοούμενο

Τουρκική προκλητικότητα: Η Ελλάδα δεν θα δεχθεί κανέναν εκβιασμό, λέει το ΥΠΕΞ

Βερολίνο για Oruc Reis: Οι μονομερείς ενέργειες στέλνουν λάθος μήνυμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης