Champions League: Μάντσεστερ Σίτι και Λιόν πέταξαν εκτός Final 8 τις Ρεάλ και Γιουβέντους - Δείτε όλα τα γκολ

Champions League: Μάντσεστερ Σίτι και Λιόν πέταξαν εκτός Final 8 τις Ρεάλ και Γιουβέντους - Δείτε όλα τα γκολ

Το Champions League επέστρεψε μετά τη διακοπή λόγω κορωνοϊού με τις Μάντσεστερ Σίτι και Λιόν να παίρνουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης - Δείτε σε βίντεο τα γκολ

city_prokrisi
Σέντρα ξανά στο Champions League με το πρώτο πιάτο της επιστροφής της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης να περιλαμβάνει δυο καυτά ματς. Στο παιχνίδι στο Etihad χάρη στα δύο απίστευτα λάθη του Ράφα Βαράν, η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε 2-1 τη Ρεάλ στο «Ετιχαντ» και με δύο νίκες κόντρα στη «βασίλισσα» πέρασε πανηγυρικά στο φάιναλ 8 του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ.

Την ίδια ώρα στο Τορίνο παρά την ήττα της με 2-1 από τη Γιουβέντους, οι Γάλλοι πήραν μεγάλη πρόκριση στους «8» του Champions League, με τον Κριστιάνο να προσπαθεί μόνος του για την ανατροπή.

Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης 2-1: Πήρε τα δώρα του Βαράν και πέταξε για Final-8

Η σαφώς ανώτερη Μάντσεστερ Σίτι νίκησε τη Ρεάλ 2-1 στο «Ετιχαντ» στον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και προκρίθηκε πανηγυρικά με δύο νίκες στο φάιναλ 8 της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει τη Λιόν την επόμενη Παρασκευή.

Τα δύο τραγικά λάθη του Ράφα Βαράν έδωσαν την ευκαιρία στους Στέρλινγκ και Ζέσους να κάνουν το 2-1, ενώ είχε ισοφαρίσει προσωρινά για τους «μερένχες» ο Μπενζεμά.

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Εντερσον, Λαπόρτ, Ζοάο Κανσέλο, Γουόκερ, Φερναντίνιο, Ρόδρι (88’ Οταμέντι), Γκουντογκάν (81΄Ντ. Σίλβα), Φόντεν (67’ Μπ. Σίλβα), Στέρλινγκ, Γκάμπριελ Ζέσους

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κουρτουά, Βαράν, Μιλιτάο, Μεντί, Καρβαχάλ, Καζεμίρο, Κρόος, Μόντριτς, Αζάρ, Ροντρίγκο (62’ Ασένσιο), Μπενζεμά

Κλείσιμο

Γιουβέντους – Λυών 2-1: Ένας Κριστιάνο δεν έφτανε

Η Λιόν έκανε το θαύμα της και είναι αυτή που θα ταξιδέψει στην Πορτογαλία. Η γαλλική ομάδα ηττήθηκε με 2-1 από την Γιουβέντους, ωστόσο το γκολ του Ντεπάι στο 12ο λεπτό είναι αυτό που της δίνει την πρόκριση για τα προημιτελικά του Champions League.

Το γκολ του Ρονάλντο δεν ήταν αρκετό

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε δύο γκολ στο 43' και στο 60΄και έγραψε το όνομά του στην ιστορία της Γιουβέντους, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για τους Ιταλούς να συνεχίσουν στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Έτσι, μετά από εννιά σερί χρόνια ο Πορτογάλος έμεινε εκτός των προημιτελικών, όπου πάλι είχε αποκλειστεί από την Λιόν.

Γιουβέντους (Μαουρίτσιο Σάρι): Στσέσνι – Κουαδράδο (70' Ντανίλο), Ντε Λιχτ, Μπονούτσι, Άλεξ Σάντρο – Μπετανκούρ, Πιάνιτς (60' Ράμσεϊ), Ραμπιό – Μπερναρντέσκι (70' Ντιμπάλα – 84' λ. τρ. Ολιβιέρι), Ιγουαΐν, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Λιόν (Ρουντί Γκαρσιά): Λόπες – Μαρσάλ, Μαρσέλο, Ντεναγιέρ (61' Άντερσεν) - Μπρούνο Γκιμαράες, Ντιμπουά (90'+1' Τετέ), Κακρέ, Αουάρ (90'+1' Τιάγκο Μέντες), Κορνέ – Εκαμπί (67' Αντελαΐντ), Ντεπάι (67' Ντεμπελέ).



Ειδήσεις σήμερα:

Πόρος: Στα 30 έφτασαν τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού - Ενεργοποιήθηκε το «112»

Κορωνοϊός: 151 νέα κρούσματα - 46 στην Αττική, 38 στη Θεσσαλονίκη

Μέτρα για τον κορωνοϊό: Μπαρ και κλαμπ χωρίς ορθίους μέχρι τέλος Αυγούστου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης