Μίλαν από τα... παλιά: Επική ανατροπή και 4-2 τη Γιουβέντους

Μίλαν από τα... παλιά: Επική ανατροπή και 4-2 τη Γιουβέντους

Τρία γκολ για τους «ροσονέρι» από το 62' έως το 68' - Η «Γηραιά Κυρία» προηγήθηκε 2-0, αλλά οι Μιλανέζοι δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα

milan
Ηταν 13 Φεβρουαρίου του 1989. Πέρασαν δηλαδή 31 χρόνια από την τελευταία φορά που η Μίλαν έριξε τέσσερα στη Γιουβέντους. Μόνο που αυτή τη φορά, αυτό το αδιανόητο 4-2, δεν το περίμενε κανείς. Πόσο μάλλον από τους 29 γεμάτους βαθμούς που τις χώριζαν ή ακόμα περισσότερο από το ότι η Γιούβε προηγήθηκε 0-2. Και κάτι τέτοια η Γηραιά Κυρία μετά τα κλειδώνει. Όχι όμως αυτό. Η Μίλαν ξαφνικά φόρεσε και πάλι τη βαριά φανέλα της, έγινε η ομαδάρα του παρελθόντος και διέλυσε με 4-2 τη φιλοξενούμενη της.

Τα πρώτα 45’ δεν είχαν καν φάσεις και τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα ακολουθούσε. Στο 47’ ο Ραμπιό με το σλάλομ της ζωής του διέσχισε σχεδόν όλο το γήπεδο και έβαλε γκολάρα, την πρώτη του με τη Γιούβε. Στο 53’ ήταν η σειρά του Ρονάλντο. Σε βαθιά μπαλιά έκαναν λάθος οι κεντρικοί αμυντικοί και ο CR7 πλάσαρε στην πλάτη της άμυνας για το 30ό του στη σεζόν. Και εκεί που όλα έδειχναν καθαρό διπλό, συνέβη το απίθανο…

Δείτε τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα της μεγάλης ιταλικής αναμέτρησης:

Milan-Juventus 4-2, gol e highlights: segnano ancora Ibra e Rebic


Από το 62’ έως και το 68’ η Μίλαν έβαλε τρία γκολ. Πρώτα ο Ιμπραΐμοβιτς με πέναλτι και ακολούθησαν ο φοβερός συνδυασμός και το πλασέ του Κεσί (66’) και το μπάσιμο με πλασέ του Λεάο. Οι Ροσονέρι όμως είχαν ακόμα ένα. Ο Ντανίλο έκανε λάθος γύρισμα (80’) και ο Ρέμπιτς σκότωσε τους Γιουβεντίνους, που ωστόσο, σε συνδυασμό με την ήττα της Λάτσιο, παρέμειναν στο +7 και σε τροχιά τίτλου. Οσο για τη φορμαρισμένη Μίλαν, ανέβηκε 5η με προβάδισμα επτά βαθμών για το Europa League.

Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Ντοναρούμα, Κίερ, Κόντι, Ρομανιόλι, Ερναντές, Σαλαμέϊκερς (60’ Λεάο), Κεσί, Μπενασέρ, Πακετά (45’ Τσαλχάνογλου), Ρέμπιτς, Ιμπραΐμοβιτς (67’ Μποναβεντούρα)

Γιουβέντους (Μαουρίτσο Σάρι): Σέζνι, Μπονούτσι, Ρουγκάνι, Ντανίλο, Κουαδράδο (77’ Αλεξ Σάντρο), Ραμπιό (69’ Ματουιντί), Πιάνιτς (69’ Ράμσεϊ), Μπεντανκούρ, Μπερναρντέσκι, Ιγουαΐν (69’ Ντάγκλας Κόστα), Κριστιάνο Ρονάλντο.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Ολυμπιακός: Φιέστα τίτλου στο Καραϊσκάκη για τις ομάδες Πόλο (φωτογραφίες)

Premier League: Κουνάει... σεντόνι η Τσέλσι, νίκη παραμονής για Γουότφορντ

Νέος πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού ο Τάκης Μαλακατές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης