Serie A, Μπολόνια - Γιουβέντους: Restart... με Ρονάλντο και Ντιμπάλα, 2-0 την Μπόλόνια

Serie A, Μπολόνια - Γιουβέντους: Restart... με Ρονάλντο και Ντιμπάλα, 2-0 την Μπόλόνια

Τέσσερις βαθμούς μπροστά από τη Λάτσιο στη βαθμολογία η «Γηραιά Κυρία»

JUVENTUS
Το restart της Γιουβέντους στη Serie A ήταν ιδανικό, επικράτησε 2-0 της Μπολόνια στο Renato Dall'Ara και βρέθηκε στο +4 από τη Λάτσιο, αλλά με ματς περισσότερο.

Ο Κριστιάνο βρήκε δίχτυα έπειτα από τέσσερις μήνες, ο Ντιμπάλα πέτυχε γκολάρα, η Γιουβέντους άφησε στην άκρη τη γκρίνια κι επιβλήθηκε 2-0 εκτός έδρας της Μπολόνια. Η «Μεγάλη Κυρία» είχε ουσία και μπορεί να μην εντυπωσίασε, ωστόσο πήρε μπρος επιθετικά και βρέθηκε στο +4 από τη Λάτσιο (με ματς περισσότερο). Αντίθετα, η Μπολόνια που διαμαρτύρεται για το πέναλτι που δόθηκε εις βάρος της είδε την Ευρώπη να απομακρύνεται αρκετά.

Τα πράγματα για τον Σάρι ήταν δύσκολα, μιας και η απώλεια του κυπέλλου, οι κακές εμφανίσεις, αλλά και το επεισόδιο με τον Πιάνιτς είχαν προκαλέσει τη δυσαρέσκεια της διοίκησης. Στο πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος μετά την επιστροφή ο Ιταλός τεχνικός δεν μπορούσε να υπολογίζει και στους Ιγουαΐν, Κιελίνι, Σάντρο, Κεντίρα. Ο Κριστιάνο... ζήτησε να μην παίξει σέντερ φορ και ο Σάρι τοποθέτησε στην κορυφή τον Ντιμπάλα και πίσω του τον Πορτογάλο και τον Μπερναρντέσκι.

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα: 

Bologna 0-2 Juventus | Juve Return to Serie A With A Win and 4 Points Clear of Lazio! | Serie A TIM


Κλείσιμο
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά, πίεσαν και προσπάθησαν με Κριστιάνο και Ντιμπάλα να κάνουν τη διαφορά. Ωστόσο, το γκολ της Γιούβε ήρθε από το... πουθενά. Από στημένη φάση, ο Ντένσβιλ έριξε στο έδαφος τον Ντε Λιχτ, ο διαιτητής είδε το VAR κι έδειξε την άσπρη βούλα, προκαλώντας τις έντονες διαμαρτυρίες των Ροσομπλού. Ο Κριστιάνο ευστόχησε στο πέναλτι και βρήκε δίχτυα έπειτα από 121 ημέρες, φτάνοντας έτσι τα 21 στη φετινή Serie A. H Mπολόνια πίεσε ψηλά, αλλά στο 36' η Γιούβε ξεδίπλωσε την ποιότητά της. Ο Μπερναρντέσκι με απίθανο τακούνι βρήκε τον Ντιμπάλα και ο Αργεντίνος με εντυπωσιακό τελείωμα πέτυχε το 2-0. Ο Νίκολα Σανσόνε προσπάθησε να αλλάξει την κατάσταση για την ομάδα του λίγο πριν το τέλος του α' μέρος, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Η Γιουβέντους είχε την ψυχολογία, πατούσε καλύτερα, είχε σωστή κυκλοφορία και σε ένα δίλεπτο έχασε ισάριθμες ευκαιρίες για ένα τρίτο γκολ. Στο 52ο λεπτό ο Κριστιάνο βγήκε στην πλάτη της άμυνας, αλλά το πλασέ πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 53' ο Μπερναρντέσκι έκανε ένα υπέροχο σουτ, αλλά η μπάλα βρήκε το δοκάρι! Η «Κυρία» είχε τον έλεγχο, πίεσε για ένα τρίτο γκολ και στο 72’ ο Κριστιάνο πλησίασε, αλλά η μπάλα από τη σουτάρα που επιχείρησε πέρασε άουτ. Η «Κυρία» βρήκε δίχτυα στο 90’, αλλά ο Κριστιάνο δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει, μιας και το γκολ ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο, μιας και ο Ντανίλο σε 24 λεπτά συμμετοχής… πρόλαβε να αντικρίσει δυο κίτρινες και να αποβληθεί.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Αεροπλάνο με πανό «White lives matters» πάνω από το ματς Μάντσεστερ Σίτι-Μπέρνλι (βίντεο)

Super League: «Τελειώνει» ο Μάντζιος από τον πάγκο της Λαμίας

La Liga: «Κουνάει σεντόνι» η Σεβίλλη, 2-2 στη Βιγιαρεάλ


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης