ΑΕΚ: Προχωρημένες επαφές με Μορέιρα

ΑΕΚ: Προχωρημένες επαφές με Μορέιρα

ΑΕΚ και Γιανίκ Μορέιρα βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο διαπραγματεύσεων, προκειμένου να επέλθει συμφωνία μεταξύ τους για τη νέα σεζόν

moreira
Ο Ανγκολέζος σέντερ δεν αποκλείεται να αποτελέσει σύντομα παίκτη της ΑΕΚ, καθώς οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις το τελευταίο διάστημα.

Ο 28χρονος αθλητής είχε απασχολήσει και το περσινό καλοκαίρι την «Βασίλισσα», αλλά κατέληξε στο Περιστέρι Winmasters,  με τo οποίo είχε κατά μέσο όρο 12.5 πόντους και 6.8 ριμπάουντ σε 14 παιχνίδια στην Basket League και 12.9 πόντους και 6.7 ριμπάουντ σε 13 αγώνες στο BCL.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιανίκ Μορέιρα είχε αγωνιστεί ξανά υπό τις οδηγίες του Ηλία Παπαθεοδώρου στον ΠΑΟΚ τη σεζόν 2018-19, αλλά στα μέσα της χρονιάς αποχώρησε, για να φορέσει την φανέλα της Βίρτους Μπολόνια, με την οποία κατέκτησε το BCL.

Δεν έχει ξεκαθαρίσει του Μαυροειδή

Όσον αφορά τον Δημήτρη Μαυροειδή, ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί ποιος θα είναι ο ρόλος του την επόμενη σεζόν στους «κιτρινόμαυρους».

Ο αρχηγός της ομάδας έχει στο συμβόλαιό του οψιόν για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και τα σενάρια να σταματήσει ή να συνεχίσει για ακόμα μια σεζόν είναι υπαρκτά, ωστόσο δεν έχει ληφθεί ακόμα η οριστική απόφαση, καθώς ακόμα δεν έχουν γίνει προχωρημένα βήματα, για να στηθεί η ομάδα της σεζόν 2020-21, αφού προέχει το θέμα του γηπέδου.

Όταν όλα θα πάρουν το δρόμο τους και η ομάδα θα είναι υπό διαμόρφωση, τότε θα διευκρινιστεί και το τι θα γίνει με την περίπτωσή του. Το μόνο σίγουρο είναι πως και να «κρεμάσει» τα παπούτσια του, ο 34χρονος διεθνής σέντερ, θα μείνει δίπλα στην ομάδα από άλλο πόστο, αφού λογίζεται ως μια προσωπικότητα που έχει θετική συνεισφορά στην ομάδα, και όχι μόνο αγωνιστικά.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Μουντιάλ 2022: Το Κατάρ εγκαινίασε ένα ακόμη γήπεδο

ΕΠΟ: Πέρασαν οι αλλαγές στο Καταστατικό για τις εκλογές

Βίντεο: Οι πιο απολαυστικές στιγμές του Κλοπ στις συνέντευξεις Τύπου

Αντίλ Ραμί-Πάμελα Άντερσον: Εκαναν σεξ 12 φορές σε μία μέρα!

Ίρβινγκ: Δημιούργησε ομάδα παικτών που εναντιώνεται στο restart του ΝΒΑ!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης