Μουντιάλ 2022: Το Κατάρ εγκαινίασε ένα ακόμη γήπεδο

Μουντιάλ 2022: Το Κατάρ εγκαινίασε ένα ακόμη γήπεδο

Μπορεί οι μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις να έχουν παγώσει ή να αναβλήθηκαν λόγω κορωνοϊού, στο Κατάρ όμως εργάζονται πυρετωδώς για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2022

Qatar1
Όσο και αν φαίνεται ότι τα δυο χρόνια είναι αρκετά μακριά για του Καταριανούς ο χρόνος τρέχει πολύ γρήγορα. Χθες σε μια λαμπρή τελετή και παρά την πανδημία του κορωνοϊού το Κατάρ εγκαινίασε το τρίτο γήπεδο που θα φιλοξενήσει αγώνες του Μουντιάλ 2022.

Ο πρόεδρος της FIFA εξήρε την κατασκευή του εν λόγω γηπέδου, το οποίο έχει την ονομασία «Education City Stadium», βρίσκεται στην πόλη Αλ-Ραγιάν στην Ντόχα και έχει χωρητικότητα 40.000 θέσεων.

Από την πλευρά του ο Εμίρης του Κατάρ Sheikh Tamim Bin Hamad Al-Thani τόνισε κατά τη σύντομη ομιλία του: «Καθώς γιορτάζουμε το τρίτο γήπεδο για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, χαιρετίζουμε όλοι τους πραγματικούς πρωταθλητές αυτών των καιρών. Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που μάχονται στην πρώτη γραμμή ενάντια στην πανδημία του κορωνοϊού covid-19 που έχουν σώσει τις ζωές πάρα πολλών ανθρώπων και που μας δίνουν ελπίδα. Καθώς επιστρέφουμε σε μια κανονικότητα πιστεύουμε πραγματικά στις καλύτερες ημέρες που θα έρθουν και τις ημέρες που όλοι μαζί θα απολαύσουμε τα αστέρια του ποδοσφαίρου στα στάδιά μας εδώ στο Κατάρ. Το Κατάρ ανυπομονεί και είναι πιο ενθουσιασμένο από ποτέ, για να καλωσορίσει επισκέπτες από όλο τον κόσμο για ένα εξαιρετικό Παγκόσμιο Κύπελλο».


Qatar3
Qatar2



Ειδήσεις σήμερα

Ράσφορντ: «Σκέψου τους γονείς που δεν έχουν να δώσουν γάλα στα παιδιά τους...»

Αντίλ Ραμί-Πάμελα Άντερσον: Εκαναν σεξ 12 φορές σε μία μέρα!

Ίρβινγκ: Δημιούργησε ομάδα παικτών που εναντιώνεται στο restart του ΝΒΑ!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης