Ολυμπιακός: Ο Σα δεν έχει δεχθεί γκολ σε εκτός Αθηνών ματς πρωταθλήματος από το 2019

Ολυμπιακός: Ο Σα δεν έχει δεχθεί γκολ σε εκτός Αθηνών ματς πρωταθλήματος από το 2019

Ο Ολυμπιακός έχει φοβερές επιδόσεις στην γραμμή κρούσης του στην διάρκεια της φετινής χρονιάς, ωστόσο εξαιρετικούς αριθμούς έχει και ο Ζοσέ Σα, που έχει να δεχθεί γκολ σε ματς εκτός Αθηνών στην Λίγκα από το 2019

sa
Ο Ζοσέ Σα έχει φτάσει στα 73 παιχνίδια με την φανέλα του Ολυμπιακού και δικαίως θεωρείται ένας εκ των κορυφαίων ξένων γκολκίπερ που έχουν παίξει στον πειραϊκό σύλλογο. Εκτός από τις πολύ καλές φετινές επιθετικές και αμυντικές επιδόσεις υπάρχουν και τα επιτεύγματα του Σα. Ο οποίος Σα έχει να δεχθεί γκολ σε εκτός Αθηνών παιχνίδι στην Λίγκα από τις 06/10/2019 και το 2-1 με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη.

Για τα ματς του Σα εκτός Αθηνών από τον Άρη και μετά στην Σούπερ Λιγκ είναι με Ξάνθη, Παναιτωλικό, Αστέρα Τρίπολης, Βόλο, Λαμία, ΟΦΗ και με ΠΑΟΚ στην κανονική διάρκεια. Υπάρχει φυσικά και το μηδέν που κράτησε με τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα των πλέι οφ. Στο σύνολο πρόκειται για εννιά αναμετρήσεις.

Συνολικά μάλιστα σε όλο το πρωτάθλημα σε εκτός έδρας παιχνίδια έχει δεχθεί τέρματα μόνο στο 1-1 με τον Παναθηναϊκό και το 1-1 με τον Πανιώνιο. Δηλαδή 2 γκολ! Εάν τα υπολογίσουμε όλα μαζί τα παιχνίδια σε 27 αγώνες ο Ζοσέ Σα έχει δει την εστία του να παραβιάζεται στο πρωτάθλημα σε μόλις 9 περιπτώσεις. Ειδικότερα ο Ολυμπιακός φέτος έχει δεχθεί γκολ στο 1-1 με Παναθηναϊκό, στο 2-1 με τον Άρη, στο 1-1 με Πανιώνιο και ΠΑΟΚ, στο 4-1 με ΑΕΛ, στο 4-2 με τον Άρη (το εντός) και το 3-1 με την Ξάνθη.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Γαβαλάς: «Ορισμός μπόνους ώστε ο ΠΑΟΚ της ισονομίας να έχει μια μέρα παραπάνω»

Βόλεϊ λιγκ: Στις 30/6 η αυλαία των πλέι οφ

Γκόλντεν Στέιτ και Μαϊάμι έχουν το προβάδισμα για τον Αντετοκούνμπο

Νέα πειραματική επέμβαση στον Σουμάχερ - Τι ελπίζουν οι γιατροί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης