E-Sports: Ο Άρης στο «Πάνθεον» της Ευρώπης, αντιμετωπίζει την Γαλατάσαραϊ για το Super Cup του eSoccer

E-Sports: Ο Άρης στο «Πάνθεον» της Ευρώπης, αντιμετωπίζει την Γαλατάσαραϊ για το Super Cup του eSoccer

Την Τετάρτη 10/6 και ώρα 23.30 ο Άρης, ως άξιος κάτοχος του EuroPro League, του δεύτερου τη τάξει ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο ηλεκτρονικό ποδόσφαιρο, κοντράρετε με την κάτοχο του Champions League, Γαλατάσαραϊ, για τον τίτλο του ευρωπαϊκού Super Cup

aris_galata
Η τουρκική ομάδα συγκαταλέγεται ανάμεσα στις λαοφιλέστερες και ισχυρότερες ομάδες στον χώρο των eSports, έχοντας μάλιστα κατακτήσει το Champions League του eSoccer για δεύτερη συνεχόμενη φορά.

Στόχος των Θεσσαλονικιών είναι να πετύχουν μία ακόμη μνημειώδη υπέρβαση, την τελευταία που απαιτείται, ώστε να βρεθούν στο υψηλότερο σκαλί του ευρωπαϊκού eSoccer. Όλα αυτά βέβαια, απέναντι σε έναν αντίπαλο που φαντάζει, αλλά σίγουρα δεν είναι, ανυπέρβλητος.

«Ο βασικός στόχος έχει επιτευχθεί, είμαστε κυπελλούχοι Ευρώπης. Σήμερα θα αντιμετωπίσουμε μία σπουδαία ομάδα, την καλύτερη αυτή την στιγμή στα eSports στην Ευρώπη. Έχουμε αποδείξει ότι κατέχουμε μέταλλο και ποιότητα να σταθούμε απέναντι σε κάθε αντίπαλο, στόχος η νίκη!» , τόνισε ο προπονητής του Άρη, Κωνσταντίνος Χουζούρης.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά και με ελληνική περιγραφή στο κανάλι VGL eSports Official στο YouTube, η μετάδοση θα ξεκινήσει στις 23.00 με συνεντεύξεις και σχόλια για τον αγώνα.

Ειδήσεις σήμερα:

As: «Στη Λισαβόνα με Final 8 το Champions League - Πώς διαμορφώνεται το πρόγραμμα»

O Φάμπρεγας πήρε επική απάντηση από τη σύζυγό του για την καραντίνα

Βίντεο: Δύο χρόνια από την ημέρα που «έφυγε» ο Παύλος Γιαννακόπουλος

Τένις: Στις 7 Ιουνίου 2021 κλείνει η Ολυμπιακή πρόκριση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης