As: «Στη Λισαβόνα με Final 8 το Champions League - Πώς διαμορφώνεται το πρόγραμμα»

As: «Στη Λισαβόνα με Final 8 το Champions League - Πώς διαμορφώνεται το πρόγραμμα»

Όλα δείχνουν πως η UEFA θα ανακοινώσει τις οριστικές αποφάσεις της την επόμενη Τετάρτη με την ισπανική εφημερίδα να δίνει τις λεπτομέρειες

champions
Μόνο η… βούλα της UEFA φαίνεται πως απομένει για να αποκρυσταλλωθεί ο τρόπος με τον οποίο θα ολοκληρωθεί τον Αύγουστο το φετινό Champions League.

Σύμφωνα με την As, στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της επόμενης Τετάρτης (17/6) η UEFA αναμένεται να επικυρώσει πως η διοργάνωση θα τελειώσει με ένα Final 8 που θα διεξαχθεί στο «Ντα Λουζ» και το «Ζοσέ Αλβαλάδε» της Λισαβόνας, η οποία προτιμήθηκε από τη Μαδρίτη και τη Μόσχα που είχαν επίσης ενδιαφερθεί να φιλοξενήσουν την τελική φάση.

Η επιλογή έγινε τόσο λόγω των λιγοστών κρουσμάτων κορωνοϊού που υπάρχουν στην Πορτογαλία, όσο κι επειδή δεν υπάρχουν πορτογαλικές ομάδες στη διοργάνωση (και συνεπώς δεν θα ευνοηθεί καμία ομάδα). Ταυτόχρονα, το «Ντα Λους» και το «Ζοσέ Αλβαλάδε» απέχουν μόλις δύο χιλιόμετρα και οι ομάδες δεν θα ταλαιπωρηθούν.

Σε ό,τι αφορά στο πρόγραμμα, το Σαββατοκύριακο 8-9 Αυγούστου θα διεξαχθούν οι τέσσερις εκκρεμείς αναμετρήσεις των «16», δηλαδή τα ματς Μαν. Σίτι-Ρεάλ (2-1), Μπάγερν-Τσέλσι (0-3), Γιουβέντους-Λιόν (0-1) και Μπαρτσελόνα-Νάπολι (1-1). Αμέσως μετά όλες οι αποστολές θα μεταβούν στη Λισαβόνα, όπου θα διεξαχθεί το Final 8 με νοκ άουτ παιχνίδια μέχρι τον τελικό που θα διεξαχθεί στις 23 Αυγούστου.

Πηγή:www.sport-fm.gr



Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Δύο χρόνια από την ημέρα που «έφυγε» ο Παύλος Γιαννακόπουλος

Τένις: Στις 7 Ιουνίου 2021 κλείνει η Ολυμπιακή πρόκριση

Πρώτο «όχι» της Σίτι σε Μπάγερν για Σανέ

Πάγωσαν στον Παναθηναϊκό από το «φεύγω» του Δημήτρη Γιαννακόπουλου - Η επόμενη μέρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης