Βίντεο: Δύο χρόνια από την ημέρα που «έφυγε» ο Παύλος Γιαννακόπουλος

Βίντεο: Δύο χρόνια από την ημέρα που «έφυγε» ο Παύλος Γιαννακόπουλος

Δύο χρόνια πέρασαν από τότε που ο τεράστιος Παύλος Γιαννακόπουλος έφυγε από την ζωή

Pavlos
Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήταν ο άνθρωπος ο οποίος συνέδεσε όσο κανείς άλλος το όνομά του με εκείνο του Παναθηναϊκού. Ήταν εκείνος που γιγάντωσε έναν ολόκληρο σύλλογο. Αγνός φίλαθλος. Πραγματικός άνθρωπος. Τεράστιος παράγοντας και επιχειρηματίας.
Εκείνος που λάτρεψε το «τριφύλλι» όσο κανείς άλλος. Εκείνος που δεν σταμάτησε να σπαταλάει έναν σκασμό χρήματα ώστε να «κάνει την τρέλα» του (όπως έλεγε και ο ίδιος).

Ήταν ο τρόπος ζωής του. Η ίδια του η ζωή, η οικογένειά του. Δεν λογάριαζε κανένα κόστος, αρκεί να έβλεπε την αγαπημένη του ομάδα στην κορυφή και τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού να φεύγουν από το γήπεδο χαμογελαστοί και περήφανοι.

Στις 10 Ιουνίου 2018 «έφυγε» από την ζωή βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια του Παναθηναϊκού και αφήνοντας πίσω του ένα δυσαναπλήρωτο κενό φυσικά για τους δικούς του ανθρώπους, αλλά και την «πράσινη» οικογένεια.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος γεννήθηκε στις 20 Αυγούστου του 1929 και «έφυγε» από τη ζωή στις 10 Ιουνίου του 2018, ακριβώς 31 χρόνια μετά την ημέρα που έγινε για πρώτη φορά πρόεδρος του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου (10/6/1987) και 47 χρόνια μετά την πρώτη επίσημη εμπλοκή του ως διοικητικός παράγοντας του Συλλόγου, το 1971.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος άλλαξε την ιστορία του Παναθηναϊκού, καθώς υπό την ηγεσία του οι «πράσινοι» κατέκτησαν έξι φορές την κορυφή της Ευρώπης και δεκάδες εγχώριους τίτλους.

Κλείσιμο
«Άλλοι παίζουν τα χρήματά τους στα καζίνο, κάποιοι τα τρώνε στα μπουζούκια, εγώ έχω τον Παναθηναϊκό...» ενώ συνήθιζε επίσης να λέει ότι «το δικό μου χόμπι είναι λίγο ακριβό».

Ο Ιούνιος, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και ο Βασίλης Σκουντής, ήταν πάντα ιδιαίτερος μήνας για την Παναθηναϊκή οικογένεια και μετά από δύο χρόνια δίχως τον μεγάλο Παύλο και μία ημέρα πριν από αυτή την θλιβερή επέτειο, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε το τέλος της πορείας της οικογένειας στον μπασκετικό Παναθηναϊκό.

Τίποτα δεν είναι ίδιο, τίποτα δεν μοιάζει με μερικά χρόνια πριν και το «τριφύλλι» ετοιμάζεται να περάσει σε μια νέα εποχή, που όμως είναι εξαιρετικά δύσκολο να φτάσει τις ένδοξες ημέρες που έζησε υπό την προεδρία της οικογένειας Γιαννακόπουλου.

Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Πάγωσαν στον Παναθηναϊκό από το «φεύγω» του Δημήτρη Γιαννακόπουλου - Η επόμενη μέρα

Προβληματισμός για την έναρξη ιστιοπλοϊκών αγώνων

Επίσημα τέλος από τη Ρίβερ ο Σκόκο, υπογράφει στη Νιούελς

Ποδόσφαιρο: Το status της επανέναρξης σε κάθε χώρα της Ευρώπης

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης