Ολυμπιακός: Οι επαφές με τον Ινσούα και τα «θέλω» των δύο πλευρών

Ολυμπιακός: Οι επαφές με τον Ινσούα και τα «θέλω» των δύο πλευρών

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει την προσέγγισή του στην πλευρά του Εμάνουελ Ινσούα δεδομένου ότι δεν συνεχίζει στον Παναθηναϊκό, ωστόσο υπάρχει διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών

insoua-sim
Ο 29χρονος Αργεντινός αριστερός μπακ και κάτοχος ισπανικού διαβατηρίου είναι μία περίπτωση παίκτη που γράφεται καιρό τώρα για τον Ολυμπιακό. Με την πλευρά του Εμάνουελ Ινσούα έχει υπάρξει προσέγγιση από την πλευρά των Ερυθρόλευκων, ωστόσο σ' αυτή την φάση τα «θέλω» του έμπειρου παίκτη είναι διαφορετικά από εκείνα του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός υπό τις παρούσες συνθήκες θα συζητούσε για την ενδεχόμενη προσθήκη του Ινσούα ως μία εναλλακτική για το αριστερό του άκρο και με συγκεκριμένα οικονομικά δεδομένα. Τα χρήματα κοινώς που ζητάει ο Ινσούα για ένα νέο συμβόλαιο, προς το παρόν τουλάχιστον δεν του τα δίνει ο πειραϊκός σύλλογος. Ο Ινσούα φέτος είχε 21 αγώνες στον Παναθηναϊκό με 1 γκολ και 1 ασίστ και είναι πια σίγουρο ότι δεν θα συνεχίσει στην ομάδα των «πρασίνων».

Αν ο Ινσούα μειώσει τις οικονομικές του αξιώσεις τότε ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να είναι ο επόμενός του προορισμός. Ως προς το ρόστερ των Ερυθρόλευκων πάντως θα γυρίσει από δανεισμό ο Φοντέ Καμαρά που είναι αριστερό μπακ. Ο Καμαρά ήταν δανεικός στη Γκαζελέκ Αζαξιό και είχε οκτώ συμμετοχές.  Παράλληλα μες στο καλοκαίρι θα δρομολογηθεί και η επιστροφή του Λεονάρντο Κούτρη, που είχε τραυματιστεί και έκανε χειρουργείο.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Βλαχοδήμος: «Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα»

Κλοπ: «Μου έχει λείψει απίστευτα το ποδόσφαιρο»

Παναθηναϊκός: Επιμένουν οι Ισπανοί για συμφωνία Καλάθη με Μπαρτσελόνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης