Μιλουτίνοφ: «Κάτι παραπάνω από ένα κλαμπ για μένα ο Ολυμπιακός»

Μιλουτίνοφ: «Κάτι παραπάνω από ένα κλαμπ για μένα ο Ολυμπιακός»

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αποχωρεί από τον Πειραιά με προορισμό της Μόσχα και την ΤΣΣΚΑ αλλά δεν ξεχνά τον Ολυμπιακό και όσα του πρόσφερε

ΜΙΛΟΥΤΙΝΟΦ
Ευγνώμων στον Ολυμπιακό και τους ανθρώπους του για όσα έζησε την τελευταία πενταετία δήλωσε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ στην σερβική ιστοσελίδα Nova.rs. Ο 25χρονος σέντερ δήλωσε έτοιμος για να πετύχει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία ανακοίνωσε την απόκτησή του.

«Θυμάμαι την πρώτη μου μέρα στον Ολυμπιακό, ήμουν ακόμη παιδί. Ήξερα πως έχω ταλέντο, που χάρη στη δουλειά που έγινε στην Παρτιζάν σιγά-σιγά μετατράπηκε σε ποιότητα. Όμως τότε για μένα όλα ήταν καινούρια, η ομάδα, η πόλη, η χώρα και για πρώτη φορά έπαιζα έξω από την πατρίδα μου. Χάρη όμως στον Ολυμπιακό, τους αδερφούς Αγγελόπουλους, τον κόουτς Σφαιρόπουλο που με πίστεψε πολύ και τους συμπαίκτες μου, γρήγορα κατάλαβα πως ο Ολυμπιακός είναι κάτι παραπάνω από ένα κλαμπ, πιο κοντά στην οικογένειά μου και μου έδωσε στήριξη για να προσαρμοστώ δείχνοντας υπομονή για την εξέλιξή μου. Είναι κρίμα που σε αυτά τα πέντε φανταστικά χρόνια δεν καταφέραμε να πάρουμε έναν τίτλο στην Ευρωλίγκα, αλλά έγινα πλουσιότερος σε φιλίες που θα κρατήσουν μια ζωή, όπως με τον Παπανικολάου, τον Βεζένκοφ, τον Πρίντεζη και τον Σπανούλη. Επίσης είμαι ευγνώμων στον Μίλαν Τόμιτς, που ήταν πολύ κοντά μου στον πρώτο χρόνο της ωρίμανσής μου μακριά από τη Σερβία», τόνισε ο Σέρβος άσος.

Όσο για το λόγο που επέλεξε την ΤΣΣΚΑ; «Είναι τόσα πολλά… Η ΤΣΣΚΑ είναι από τα μεγαλύτερα κλαμπ στην Ευρώπη. Οι αριθμοί μιλούν μόνοι τους πως είναι η κυρίαρχη δύναμη στην Ευρωλίγκα από την αρχή της. Είναι τιμή, υποχρέωση και ευθύνη να φοράς τη φανέλα της, αλλά επίσης και μεγάλος ο ενθουσιασμός μου για αυτή την ευκαιρία. Από την πρώτη επαφή ήταν σαφές πόσο πολύ με εμπιστεύονταν, με ξεκάθαρες και συγκεκριμένες ιδέες. Ήμουν και εγώ σαφής, οπότε ήταν θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί η συμφωνία. Τώρα είναι στο χέρι μου να προετοιμαστώ για τη νέα σεζόν και να συνεχίσουμε τις επιτυχίες», δήλωσε ο «Μίλου».



Πηγή:www.sport-fm.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Βλαχοδήμος: «Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα»

Κλοπ: «Μου έχει λείψει απίστευτα το ποδόσφαιρο»

Παναθηναϊκός: Επιμένουν οι Ισπανοί για συμφωνία Καλάθη με Μπαρτσελόνα

Radio Catalunya: Πέντε παίκτες της Μπαρτσελόνα είχαν βρεθεί θετικοί σε κορωνοϊό

Βίντεο: Απίθανη ανατροπή στο Κύπελλο Κροατίας και... ξύλο στο πάρκινγκ


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης