Βλαχοδήμος: «Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα»

Βλαχοδήμος: «Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα»

Έτοιμος για νέες προκλήσεις στην καριέρα του εμφανίζεται ο Έλληνας τερματοφύλακας, ο οποίος μίλησε στο Kicker ενώ φημολογείται πως βρίσκεται κοντά στη Νιούκαστλ

vlaxodimos_sporakia
Στις φήμες που τον αφορούν σχετικά με το έντονο ενδιαφέρον της Νιούκαστλ για την απόκτησή του απάντησε ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος.

«Η αλήθεια είναι ότι έχω συμβόλαιο. Η Μπενφίκα είναι απλά ένας φανταστικός σύλλογος, όπου το δέσιμο είναι εξαιρετικά σημαντικό και όπου η συνεργασία χαρακτηρίζεται από μεγάλο σεβασμό. Νιώθω πολύ άνετα», ανέφερε αρχικά ο Έλληνας τερματοφύλακας στο γερμανικό περιοδικό «Kicker».

Οι «καρακάξες», σύμφωνα με δημοσιεύματα, σκοποεύουν να δώσουν περί τα 60 εκατ. ευρώ για να κάνουν δικό τους τον διεθνή άσο, του οποίου η μεταγραφή θα γινόταν η τρίτη ακριβότερη στην ιστορία όσον αφορά γκολκίπερ.

«Επικεντρώνομαι σε αυτό που μπορώ να ελέγξω: να βελτιωθώ από προπόνηση σε προπόνηση και από παιχνίδι σε παιχνίδι», ήταν το σχόλιο του 26χρονο πορτιέρο.

«Δεν ήμουν απογοητευμένος, ήθελα να παίξω. Από τότε, ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα. Αναπτύχθηκα μέσω του Παναθηναϊκού και της Μπενφίκα για να γίνω νούμερο 1 σε έναν κορυφαίο ευρωπαϊκό σύλλογο, έγινα πρωταθλητής, έπαιξα στο Champions League και έγινα διεθνής. Ωστόσο, θα είμαι πάντα ευγνώμων στη Στουτγκάρδη», κατέληξε.

Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Απίθανη ανατροπή στο Κύπελλο Κροατίας και... ξύλο στο πάρκινγκ

Τσιτσιπάς: Η ισότητα των ανθρώπων είναι η δική μου θρησκεία


Σάλος από e-mail των Νικς στο προσωπικό τους για τη δολοφονία Φλόιντ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης