Κλοπ: «Μου έχει λείψει απίστευτα το ποδόσφαιρο»

Κλοπ: «Μου έχει λείψει απίστευτα το ποδόσφαιρο»

Ο Γιούργκεν Κλοπ μιλώντας στο ραδιόφωνο του BBC παραδέχθηκε ότι είναι πραγματικά χαρούμενος που η Λίβερπουλ ετοιμάζεται για την επιστροφή στη δράση

ΚΛΟΠ_ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ
Η ομάδα του είναι στην πρώτη θέση με 25 πόντους διαφορά και μόνο μια.. πανδημία θα μπορούσε να της στερήσει τον πρώτο τίτλο μετά από 30 χρόνια.

Ο κορωνοϊός μπορεί να είναι ακόμη εδώ, ωστόσο και στην Αγγλία σιγά, σιγά ετοιμάζονται για την επιστροφή και στη Λίβερπουλ ζουν για τη στιγμή της στέψης με τον Γιούργκεν Κλοπ να μην κρύβει τη χαρά του...

«Μου έχει λείψει τόσο πολύ που είναι πραγματικά απίστευτο. Ξέρω ότι δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή, αλλά είναι το πάθος μου», είπε ο πάντα απολαυστικός και στις δηλώσεις του Γερμανός τεχνικός μιλώντας στο ραδιόφωνο του BBC.

Οι κόκκινοι δεν αποκλείεται να εξασφαλίσουν και μαθηματικά τον τίτλο από το πρώτο ματς μετά την επανέναρξη (αρκεί η Σίτι να μην κερδίσει την Άρσεναλ στην εξ αναβολής αναμέτρηση) ωστόσο ο Κλοπ θέλει «να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια. Δεν είμαστε ακόμη πρωταθλητές. Είμαστε κοντά, αλλά το κοντά δεν αρκεί για να πάρουμε τον τίτλο. Υπάρχουν ακόμη 27 πόντοι... διαθέσιμοι και θα προσπαθήσουμε να τους κατακτήσουμε».

Βέβαια με τη διαφορά που έχει από τους διώκτες της πάντως η Λίβερπουλ ούτε με αυτοκτονία δεν χάνει τον τίτλο κι έτσι στην συζήτηση που έγινε για το πως θα γιορτάσει η ομάδα τον πρώτο τίτλο μετά από 30 χρόνια ο έμπειρος τεχνικός τόνισε:

«Θα πανηγυρίσουμε με κάποιο τρόπο... Άν τελικά κατακτήσουμε τον τίτλο ότι μας επιτρέπεται αν κάνουμε θα το κάνουμε. Όποτε μπορέσουμε θα κάνουμε και την καθιερωμένη παρέλαση με τον κόσμο μας. Όταν όλοι θα μπορούν και θα μας το επιτρέψουν θα το κάνουμε».

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Απίθανη ανατροπή στο Κύπελλο Κροατίας και... ξύλο στο πάρκινγκ

Τσιτσιπάς: Η ισότητα των ανθρώπων είναι η δική μου θρησκεία


Σάλος από e-mail των Νικς στο προσωπικό τους για τη δολοφονία Φλόιντ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης