Απίθανη ανατροπή στο Κύπελλο Κροατίας και... ξύλο στο πάρκινγκ - Δείτε βίντεο

Απίθανη ανατροπή στο Κύπελλο Κροατίας και... ξύλο στο πάρκινγκ - Δείτε βίντεο

Η Ριέκα αν και έχανε με 0-2 στο 66' νίκησε με 3-2 την Όσιεκ και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Κροατίας, ωστόσο στο πάρκινγκ του γηπέδου ακολούθησε το... τρίτο ημίχρονο

Rijeka
Φοβερά πράγματα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του ημιτελικού Κυπέλλου της Κροατίας μεταξύ της Ριέκα και της Όσιεκ που βρήκε νικήτρια την πρώτη με 3-2.

Και τα φοβερά έγιναν τόσο εντός αγωνιστικού χώρου, όπου είχαμε μια απίθανη ανατροπή, όσο και εκτός όπου είχαμε μια εξίσου απίθανη συμπλοκή.

Η Όσιεκ προηγήθηκε με 0-2 στο 48', αλλά στο 56' έμεινε με 10 παίκτες και από το 66' έως το 86' η Ριέκα πέτυχε τρία γκολ φτάνοντας στη νίκη και στην πρόκριση στον τελικό.

RIJEKA vs OSIJEK 3:2 (polufinale, Hrvatski nogometni kup 19/20)


Ωστόσο, μετά το τέλος της αναμέτρησης στο πάρκινγκ του γηπέδου προκλήθηκε μεγάλη ένταση με πρωταγωνιστή τον  21χρονο Αλβανό Έρος Γκρέζντα των φιλοξενούμενων και τον 27χρονο Αντόνιο Τσόλακ των φιλοξενούμενων.

Ο Γκρέζντα, βλέποντας τον Τσόλακ στο πάρκινγκ, κατέβηκε από το λεωφορείο της αποστολής και επιτέθηκε στον Τσόλακ για να ακολουθήσει επέμβαση των αστυνομικών και άλλων παικτών που βρίσκονταν στο χώρο.

Eros Grezda udara Antonija Colaka (Antonio Colak)


Κλείσιμο
Όπως ισχυρίστηκε στις δηλώσεις του ο Γκρέζντα «ζητώ συγνώμη για την αντίδραση μου, αλλά όταν έχεις στερηθεί μία μεγάλη νίκη με άδικο τρόπο και κατά τη διάρκεια του αγώνα δέχεσαι συνεχώς προσβολές για την εθνικότητά του, κάτι που επαναλήφθηκε και στο πάρκινγκ, κάποια στιγμή θα αντιδράσεις. Είμαι πολύ ευαίσθητος σε τέτοια ζητήματα, αλλά έχοντας ζήσει στην Κροατία πολλά χρόνια όπου πληρώνω τους φόρους μου και δεν έχω δώσει κανένα δικαίωμα, απαιτώ να με σέβονται».

Ο Γκρέζντα προανήγγειλε την προσφυγή του στη δικαιοσύνη, αλλά την ίδια ώρα η κροατική ομοσπονδία έχει επιληφθεί του θέματος και κινδυνεύει με ποινή αποκλεισμού από 6 μήνες έως 2 χρόνια!


Ειδήσεις σήμερα:

Σταϊκούρας στο CNBC: Θα διαπραγματευτούμε νέους δημοσιονομικούς στόχους από το 2021 και μετά

Ξεκινούν οι διαδικασίες κατεδάφισης στο Ελληνικό

Κοινωνικός Τουρισμός: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις - Δείτε όλα τα προγράμματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης