Bundesliga, Γκλάντμπαχ – Λεβερκούζεν 1-3: Πετάνε με Χάβερτς οι Ασπιρίνες

Bundesliga, Γκλάντμπαχ – Λεβερκούζεν 1-3: Πετάνε με Χάβερτς οι Ασπιρίνες

Ο Χάβερτς ξαναχτύπησε με δύο γκολ και οδήγησε την καυτή Λεβερκούζεν στο εμφατικό 1-3 στη Γκλάντμπαχ και στην 3η θέση της Bundesliga

gladbach
Πριν τη διακοπή εξαιτίας της καραντίνας του κορωνοϊού, τόσο ο Κάι Χάβερτς, όσο και η Λεβερκούζεν, είχαν πάρει φωτιά και βρίσκονταν σε κορυφαία φόρμα. Μετά τα δύο πρώτα παιχνίδια στην επανέναρξη της Μπουντεσλίγκα, δείχνουν ότι συνεχίζουν από εκεί που είχαν σταματήσει. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός έβαλε ακόμα δύο γκολ, όσα και την προηγούμενη Δευτέρα και οδήγησε την ομάδα του στο εμφατικό 1-3 στη Γκλάντμπαχ και σε θέση Champions League.

Γκλάντμπαχ-Λεβερκούζεν (1-3) Highlights - Bundesliga 2019/20 - 23/5/2020 | COSMOTE SPORT


Borussia M'gladbach - Bayer Leverkusen 0-1 - All Goals & Extended Highlights - 2020 (1st)


Οι 13.000 χάρτινοι οπαδοί στην εξέδρα δεν μπόρεσαν με τη… σιωπή τους να δώσουν ώθηση στα Πουλάρια και οι φιλοξενούμενοι ήταν ξεκάθαρα καλύτεροι και άξιζαν το τρίποντο. Ο Χάβερτς με πλασέ (7’) και πέναλτι (58’) έδωσε δύο φορές προβάδισμα στην ομάδα του και έχει πλέον συμμετοχή σε 18 γκολ στο 2020 (11 γκολ/ 7 ασίστ), όσο κανείς άλλος Γερμανός δηλαδή στη χρονιά.

Κλείσιμο
Νωρίτερα (45’), η Λεβερκούζεν έχασε τεράστια διπλή ευκαιρία με οριζόντιο δοκάρι και τον Ελβέντι να σώζει στη γραμμή, ενώ ενδιάμεσα στα γκολ του Χάβερτς, είχε ισοφαρίσει με ωραίο διαγώνιο του Τιράμ (52’). Ο Μπέντερ (81’) με τον ώμο κλείδωσε τη νίκη, την έκτη σε αήττητο επτά αγωνιστικώς για τους φιλοξενούμενους, που ανέβηκαν στην 3η θέση.

Γκλάντμπαχ (Μάρκο Ρόζε): Ζόμερ,Λάινερ, Γκίντερ, Ελβέντι, Μπενσεμπαϊνί, Στρομπλ (76’ Μπένες), Χόφμαν, Νόιχαουζ, Πλεά, Εμπολό (12’ Στιντλ), Τιράμ (78’ Μπεντ).

Λεβερκούζεν (Πέτερ Μπος): Χραντέτσκι, Μπέμτερ, Ντράγκοβιτς (81’ Μπάουμγκαρντλινγκερ), Βάιζερ, Σίνκγκραβεν, Ταπσόμπα, Αράνγκις, Μπελαραμπί (65’ Μπέιλι), Ντεμιρμπάι, Χάβερτς, Ντιαμπί.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Θετικός στον κορωνοϊό ο Πάτρικ Γιούιν

Αυτοκτόνησε ο πρώην παίκτης της Βέροιας Μίλιαν Μρντάκοβιτς

La Liga: Στις 8 Ιουνίου η επίσημη επιστροφή

Premier League: Θέλουν κανονικές προπονήσεις με τη νέα εβδομάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης