Ο πρωθυπουργός της Ισπανίας ανακοίνωσε ότι από τις 8 Ιουνίου μπορούν να ξεκινήσουν και πάλι οι αγώνες στη La Liga
Χαρμόσυνα μαντάτα για τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους, καθώς επιστρέφουν οι επαγγελματικές κατηγορίες στην Ισπανία!
Όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός της χώρας, Πέδρο Σάντσεθ, από τις 8 Ιουνίου υπάρχει το ελεύθερο για να ξεκινήσουν οι αγώνες στα επαγγελματικά πρωταθλήματα.
«Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει και πάλι στις 8 Ιουνίου. Η μπάλα θα κυλήσει ξανά με δεδομένο ότι θα τηρούνται όλοι οι κανόνες ασφαλείας», είπε χαρακτηριστικά ο Σάντσεθ.
Το ανεκτίμητο δώρο που προσφέρει η επιστήμη στις γυναίκες και τις βοηθά να κρατήσουν ανοιχτή την πόρτα στη μητρότητα - Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την κρυοσυντήρηση ωαρίων.
Η επέκταση του προγράμματος Zero Drop στη Βοιωτία -σε κοντινή απόσταση από την Αττική- αξιοποιεί προηγμένες λύσεις εξοικονόμησης νερού και αποτελεί ένα υποδειγματικό και επιτυχημένο μοντέλο συνεργασίας μεταξύ δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, για το κοινό καλό.