Απίστευτο: Ποδοσφαιριστής στη Γουατεμάλα πουλάει πίτσες λόγω κορωνοϊού!

Απίστευτο: Ποδοσφαιριστής στη Γουατεμάλα πουλάει πίτσες λόγω κορωνοϊού!

Ο Αργεντινός φορ Λεάντρο Γκαστόν Ροντρίγκες της Σαν Πέντρο ντε Γουατεμάλα φτιάχνει πίτσες για να καλύψει την «χασούρα» από τον μισθό του λόγω του κορωνοϊού

guatemala
Ο 33χρονος στράικερ θεωρείται από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στο Πρωτάθλημα Γουατεμάλας, καθώς με 17 γκολ βρίσκεται στη δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερ.

Ο Ροντρίγκες, ο οποίος έχει περάσει από ομάδες της Αργεντινής, του Περoύ, της Κόστα Ρίκα, της Κολομβίας, της Ιταλίας αλλά και της Κύπρου αποφάσισε στο διάστημα που δεν υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα λόγω κορωνοϊού να καταφύγει σε μια εναλλακτική λύση προκειμένου να περιορίσει τις οικονομικές του απώλειες.

«Έχουμε σταματήσεις τις προπονήσεις εδώ και δύο μήνες αν και ο σύλλογος που έχει δώσει συγκεκριμένο πρόγραμμα που ακολουθώ. Η κοπέλα μου με επισκέφθηκε και τρεις μέρες αργότερα έκλεισαν τα σύνορα. Της αρέσει να μαγειρεύει και δημοσιεύσαμε φωτογραφίες στα social media.

Ο κόσμος άρχισε ρωτάει εάν μπορεί να αγοράσει κάποια φαγητά. Βλέποντας πως οι απολαβές μου έχουν πέσει αποφασίσαμε να προχωρήσουμε την ιδέα μας.

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε παραγγέλνοντας μέσω whatsapp, facebook και instagram, ενώ ένα παιδί με το μηχανάκι του κάνει τις διανομές. Μολονότι ο μισθός μου στην ομάδα είναι πολύ καλός δεν ήθελα να αγγίξω τις αποταμιεύσεις μου. Καταγόμαστε από την Ιταλία και έτσι ξέρουμε να φτιάχνουμε πίτσα», τόνισε χαρακτηριστικά ο έμπειρος φορ.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός - Ποδόσφαιρο: Η Φλαμένγκο ανακοίνωσε 38 κρούσματα!

Κορωνοϊός - Ποδόσφαιρο: Στις 16/5 η επιστροφή της Bundesliga με ντέρμπι Ντόρτμουντ-Σάλκε

Πιτίνο: «Όταν με ρώτησαν για τον Παναθηναϊκό, είπα 'τι είναι αυτό;»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης