Πιτίνο: «Όταν με ρώτησαν για τον Παναθηναϊκό, είπα 'τι είναι αυτό;»

Πιτίνο: «Όταν με ρώτησαν για τον Παναθηναϊκό, είπα 'τι είναι αυτό;»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Ρικ Πιτίνο θυμήθηκε τη στιγμή που του μετέφεραν την πρόταση από την Ελλάδα και δη από τον Παναθηναϊκό

Pitino2
Τις παραμονές των Χριστουγέννων του 2018 ο Αμερικανός τεχνικός είχε συμφωνήσει να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «πρασίνων» αλλά όταν δέχθηκε την πρόταση δεν γνώριζε καν την ύπαρξη της ομάδας.

«Είπα, τι είναι αυτό;» σχολίασε ο Πιτίνο στην «Boston Herald» και συνέχισε: «Μου είπαν ότι είναι ομάδα της EuroLeague και του ελληνικού πρωταθλήματος και την χαρακτήρισαν την ομάδα ως 'οι Σέλτικς της Ευρώπης. Το ίδιο τριφύλλι'. Στην αρχή είπα μάλλον όχι, αλλά από τη στιγμή ο Μπρετ Μπράουν είχε προπονήσει στην Αυστραλία όταν ήταν 24 χρονών γιατί να μην μπορώ να το κάνω εγώ στα 65 μου;»

Και συνέχισε: «Μόλις απογειώθηκα για την Ελλάδα, δεν ήξερα κανέναν. Το μόνο πράγμα που μου άρεσε είναι ότι έμαθα ότι η προπόνηση είναι εξαιρετική. Έμαθα πολλά. Ήταν σχεδόν σαν τον Σαν Αντόνιο την εποχή που ήταν στα καλύτερά τους. Τον τρόπο με τον οποίο κινείται η μπάλα και τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούν το high post. Είναι ακριβώς το αντίθετο με τον Χάρντεν και τους Ρόκετς.. Έξι πάσες σε έξι δευτερόλεπτα, πολλά pick and roll, υπέροχο επιθετικό μπάσκετ. Οι παίκτες ήταν καταπληκτικοί και περνούσα υπέροχα. Ήταν μια υπέροχη εμπειρία. Πήγα στο Τελ Αβίβ, την Κωνσταντινούπολη, τη Βαρκελώνη, το Μιλάνο και τη Μαδρίτη, τη Λιθουανία, τη Μόσχα. Ο ελληνικός λαός ήταν φοβερός για μένα.»

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

NBA: Ο Σίλβερ θα μιλήσει τηλεφωνικά με τους παίκτες την Παρασκευή

Βίντεο: Ο Τσιτσιπάς άφησε τη ρακέτα και έπιασε το... τηγάνι!

Ισπανία: Παίκτης της Κάντιθ αρνήθηκε να κάνει το τεστ για τον κορωνοϊό

Επιτέλους αρνητικός στον κορωνοϊό ο Ντιμπάλα!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης