Βράνιες: «Υπόσχομαι ότι θα… πεθαίνω για την ΑΕΚ στο γήπεδο»

Βράνιες: «Υπόσχομαι ότι θα… πεθαίνω για την ΑΕΚ στο γήπεδο»

Ο Όγκνιεν Βράνιες υποσχέθηκε ότι θα δίνει το καλύτερό του εαυτό για την ΑΕΚ

vranjes
Την υπόσχεση ότι θα συνεχίσει να «ματώνει» τη φανέλα της ΑΕΚ έδωσε ο Όγκνιεν Βράνιες.

Ο στόπερ των «κιτρινόμαυρων» μίλησε στο βοσνιακό «atvbl.com» τονίζοντας ότι νιώθει τιμή για το γεγονός ότι έχει συμπεριληφθεί στην καλύτερή τους ενδεκάδα της τελευταίας 20ετίας.

«Πρέπει να παραδεχθώ ότι μένω κάπως έκπληκτος, αλλά είναι τιμή μου. Η ΑΕΚ είναι ένας σύλλογος με μεγάλη παράδοση. Ένα από τους μεγαλύτερους και για μένα ο μεγαλύτερος στην Ελλάδα. Είμαι περήφανος που επιλέχθηκα στην καλύτερη ομάδα των τελευταίων 20 ετών. Ξέρω πόσο πολύ ήθελαν οι οπαδοί της ΑΕΚ ένα πρωτάθλημα και ξέρω ότι τους κάναμε χαρούμενους. Για μένα αυτό είναι επίσης υποχρέωση να συνεχίσω να κάνω ό,τι καλύτερο στο γήπεδο φορώντας τη φανέλα της ΑΕΚ. Μπορώ να υποσχεθώ σε όλους όσους αγαπούν αυτό το κλαμπ, ότι θα συνεχίσω να “πεθαίνω” σε κάθε παιχνίδι γι’ αυτά τα χρώματα», σχολίασε ο 30χρονος στόπερ.

Παράλληλα, ο Όγκνιεν Βράνιες αναφέρθηκε και στην επιστροφή στην ποδοσφαιρική κανονικότητα με την πραγματοποίηση των εξετάσεων περί κορωνοϊού: «Κάναμε τεστ σήμερα και σε δυο ημέρες (σ.σ. Τετάρτη) ξεκινάμε προπονήσεις. Είμαστε όλοι υγιείς. Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα και χαίρομαι που η κατάσταση της υγείας στην Ελλάδα είναι καλή. Θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να επιστρέψουμε στον πραγματικό ανταγωνιστικό ρυθμό προπονήσεων. Κάναμε προπονήσεις στο σπίτι, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για να διατηρηθεί η φόρμα που απαιτείται για να παίξεις σε έναν αγώνα. Ωστόσο, είμαι πεπεισμένος ότι θα είμαι όλοι σωστοί αγωνιστικά πολύ σύντομα. Σύμφωνα, με τις τελευταίες πληροφορίες το πρωτάθλημα πρέπει να συνεχιστεί έως τις 15 Ιουνίου».

Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός - Ποδόσφαιρο: ΣΟΚ στην Bundesliga με 10 θετικά κρούσματα

Οριστική διακοπή στα εθνικά πρωταθλήματα μπάσκετ

Euroleague: «Έχω ζητήσει φανέλα Σπανούλη και Ντατόμε»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης