Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ θέλει τον 34χρονο χαφ Ντάνι Γκαρθία

Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ θέλει τον 34χρονο χαφ Ντάνι Γκαρθία

Ο έμπειρος μέσος έχει κατακτήσει Κύπελλο και Super Cup στην Ισπανία έχει συμβόλαιο που εκπνέει φέτος

dani-garcia
Ο 34χρονος Ισπανός μέσος Ντάνι Γκαρθία βρίσκεται στην ατζέντα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και τον θέλει στον Ολυμπιακό για την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο Ισπανός τεχνικός έχει ήδη εισηγηθεί την απόκτηση του συγκεκριμένου χαφ που κυρίως παίζει εξάρι και οκτάρι.

Ο Γκαρθία που έχει κατακτήσει Κύπελλο και Super Cup στην Ισπανία έχει συμβόλαιο που εκπνέει φέτος. Είχε 18 συμμετοχές με 1 γκολ τη χρονιά αυτή ενώ έχει παίξει στην καριέρα του μόνο στην Ισπανία ξεκινώντας από τις υποδομές της Ρεάλ Σοσιεδάδ. Στην Αθλέτικ Μπιλμπάο είναι από το 2018 έχοντας ως προηγούμενή του ομάδα την Εϊμπάρ. Τους 2 τίτλους που έχει πάρει στην Ισπανία τους έχει πάρει με την Μπιλμπάο ενώ είχε αναδειχθεί Πρωταθλητής της Β' κατηγορίας το 2013/2014.

Σε κάθε περίπτωση ρόλο - κλειδί για τον άξονα θα παίξουν οι υποθέσεις των Ορτα και Ιμπόρα. Για τον Ορτα ο Ολυμπιακός έχει ήδη κάνει κίνηση να τον αγοράσει ενώ ο Ιμπόρα είναι αμφίβολο εάν θα βρίσκεται εδώ και τη νέα χρονιά με το συμβόλαιό του να τελειώνει (όπως τελειώνει και του Κίνι). Ο Γκαρθία πάντως είναι ο παίκτης που επιζητά την απόκτησή του ο Μεντιλίμπαρ (με τον έμπειρο μέσο να έχει καταγράψει 194 συμμετοχές στη Μπιλμπάο).
Golazo | Dani Garcia
Κλείσιμο


Πηγή: gazzetta.gr

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πείραξε τον 15χρονο και την αδελφή του, λένε για τον κτηνοτρόφο στο Κιλκίς οι κατηγορούμενοι - Μυθεύματα, απαντά εκείνος

Η συγγνώμη της Singapore Airlines για την πτήση τρόμου με έναν νεκρό - Νομικά θα κινηθούν οι τραυματίες

Η τραγωδία με το πρωθυπουργικό Falcon το 1999: O θάνατος του Γιάννου Κρανιδιώτη και άλλων έξι ανθρώπων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης