Μουρίνιο: «Ο αποκλεισμός από την Μπάγερν το 2012 μ' έκανε να κλάψω»

Μουρίνιο: «Ο αποκλεισμός από την Μπάγερν το 2012 μ' έκανε να κλάψω»

Σε συνέντευξη του στη Marca, με αφορμή τη συμπλήρωση 8 χρόνων από τον τίτλο που κατέκτησε με την Ρεάλ ο Ζοζέ Μουρίνιο αποκάλυψε ότι είχε... λυγίσει στον αποκλεισμό της Βασίλισσας από τους Βαυαρούς στα ημιτελικά του Champions League

mourinio_ar
Το 2012 ο Ζοσέ Μουρίνιο οδήγησε την Ρεάλ στην κατάκτηση της La Liga, σπάζοντας την κυριαρχία της Μπαρτσελόνα και καταρρίπτοντας σπουδαία ρεκόρ, ωστόσο όπως παραδέχθηκε ο Πορτογάλος υπήρχε κι ένα μεγάλο... αγκάθι.

Με την Ρεάλ να κατακτά τον τίτλο σπάζοντας το φράγμα των 100 βαθμών και έχοντας σκοράρει 121 γκολ, ο Μουρίνιο δεν μπόρεσε να οδηγήσει τη βασίλισσα για 10η φορά στην κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης καθώς στους ημιτελικούς η Μπάγερν την απέκλεισε στη διαδικασία των πέναλτι με τους Κριστιάνο Ρονάλντο, Κακά, Σέρχιο Ράμος να αστοχούν.

«Έτσι είναι το ποδόσφαιρο... Ο Κριστιάνο, ο Κακά κι ο Σέρχιο είναι τρία ιερά τέρατα του ποδοσφαίρου, αλλά είναι και άνθρωποι κι έτσι αστοχώντας στα πέναλτι αποκλειστήκαμε», είπε ο «Μου» ο οποίος αποκάλυψε στη Marca ότι:

«Είναι το μοναδικό βράδυ που έχω κλάψει μετά από έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Το θυμάμαι πολύ καλά. Είχα παρκάρει το αυτοκίνητο μπροστά από το σπίτι μου, ήμουν μαζί με τον Άιτορ Καράνκα και κλαίγαμε. Ήταν πολύ σκληρό γιατί ήμασταν όντως η καλύτερη ομάδα εκείνη τη σεζόν».

Βέβαια ο Πορτογάλος έδειξε γρήγορα ότι δεν έχει αλλάξει καθώς παραδέχθηκε επίσης ότι «δεν είναι απλά ότι κερδίσαμε τον τίτλο, αλλά σταματήσαμε την κυριαρχία της Μπάρτσα και το κάναμε με έναν ιστορικό τρόπο. Κι αυτό ήταν το δικό μου χατ τρικ καθώς ήθελα πάντα να κερδίσω τον τίτλο σε Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία και το έκανα. Εκείνη η ομάδα είχε τρομερή πειθαρχία και οργάνωση στην άμυνα, αλλά ήταν και γεμάτη από ταλέντο».

Κλείσιμο
Από κει και πέρα τόνισε ότι εν μέσω καραντίνας έχει δει «περισσότερο ποδόσφαιρο από ποτέ, αλλά χρειάζεται υπομονή. Δεν θέλω να σκέφτομαι ότι οι αγώνες θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών, αλλά θέλομαι να σκέφτομαι ότι θα γίνουν κι αυτό θα είναι πολύ θετικό για το άθλημα και την ψυχολογία όλων».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης