Ιμόμπιλε: «Πώς είναι δυνατόν να επιτρέπεται το τρέξιμο στους δρόμους, αλλά όχι στο γήπεδο;»

Ιμόμπιλε: «Πώς είναι δυνατόν να επιτρέπεται το τρέξιμο στους δρόμους, αλλά όχι στο γήπεδο;»

Ο φορ της Λάτσιο, Τσίρο Ιμόμπιλε, κριτικάρει την κυβέρνηση της Ιταλίας και ζητά να μάθει πότε θα μπορέσει να επιστρέψει στις προπονήσεις

imbile
Στην Ιταλία δεν είναι ακόμα γνωστό κάποιο πλάνο για την επιστροφή της Σέριε Α και ο φορ της Λάτσιο, Τσίρο Ιμόμπιλε, κριτικάρει την κυβέρνηση Κόντε και τις αποφάσεις της.

«Δεν θέλω να παίξω ξανά, γιατί η Λάτσιο βρίσκεται στη δεύτερη θέση στη βαθμολογία του πρωταθλήματος, αλλά επειδή μου λείπει αυτό που μου αρέσει να κάνω και το επάγγελμά μου», ανέφερε σε συνέντευξή του στον ιταλικό Τύπο.

«Δεν θέλω να δημιουργήσω διαμάχη ή να δείξω τίποτα σε κανέναν, απλά ζητώ κάποια σαφήνεια ως πολίτης της Ιταλίας. Είμαι σε ένα συγκεκριμένο επάγγελμα και πρέπει να ξέρω πότε μπορώ να επιστρέψω στη δουλειά. Θέλουμε απλώς να επιστρέψουμε στη δουλειά μας», τόνισε.

«Είμαστε έτοιμοι να εργαστούμε στη ζέστη του καλοκαιριού. Όλοι οι άλλοι παίκτες από διαφορετικά κλαμπ με τους οποίους μιλάω αισθάνονται το ίδιο. Πώς είναι δυνατόν να βγούμε έξω και να τρέξουμε στα πάρκα της Ρώμης, αλλά όχι στο αθλητικό κέντρο του Φορμέλο, όπου μπορώ να εγγυηθώ την απόσταση κοινωνικής ασφάλειας;», διερωτήθηκε ο Ιμόμπιλε, αμφισβητώντας το μέτρο της κυβέρνησης του Κόντε, που επιτρέπει το τρέξιμο σε εξωτερικό χώρο από τις 4 Μαΐου.

Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Δωρεά ενός εκατ. ευρώ της Αρμάνι Μιλάνο για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

Super League 1: Ξαναρχίζουν οι προπονήσεις των ομάδων - Όλες οι αποφάσεις για τον αθλητισμό

Super League 1: Υπέρ της επανεκκίνησης κατά πλειοψηφία αλλά και με ενστάσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης