Κορωνοϊός - Ποδόσφαιρο: «Δεν αποκλείεται η Serie A να ακολουθήσει το παράδειγμα της Γαλλίας»

Κορωνοϊός - Ποδόσφαιρο: «Δεν αποκλείεται η Serie A να ακολουθήσει το παράδειγμα της Γαλλίας»

Ο Υπουργός Αθλητισμού της Ιταλίας, Βιντσέντζο Σπανταφόρα, θεωρεί πως η επανέναρξη του πρωταθλήματος μοιάζει απίθανη, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο η Serie A να ανασταλει οριστικά όπως ανακοίνωσε χθες η γαλλική κυβέρνηση

Serie_A
Το γεγονός ότι η επιστροφή στις προπονήσεις θα πραγματοποιηθεί στις 18 Μαΐου και όχι στις 4, όπου αρχικά είχε ανακοινωθεί, εξόργισε τις ομάδες και τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θέλουν άμεσα να επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση.

Ο Υπουργός Αθλητισμού της Ιταλίας, Βιντσέντζο Σπανταφόρα, από την πλευρά του τόνισε πως θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές οι κινήσεις που θα κάνουν το προσεχές διάστημα Παράλληλα αναφέρθηκε και στην απόφαση της Γαλλίας να βάλει οριστικό «λουκέτο» στο πρωτάθλημα της και όπως δήλωσε δεν αποκλείεται η Serie A να σκεφτεί κι αυτή το συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

«Πάντα έλεγα ότι η επιστροφή στις προπονήσεις δεν σημαίνει απαραίτητα την επανάληψη της σεζόν. Βλέπω τη συνέχιση της Serie A ως μια όλο και πιο απίθανη πιθανότητα.Ο ι παίκτες θέλουν να συνεχίσουν την προπόνηση, αλλά αν ήμουν ο Πρόεδρος ενός συλλόγου, θα σκεφτόμουν περισσότερα για το πώς να ξεκινήσω την επόμενη σεζόν με ασφάλεια, παρά τη φετινή.

Η Γαλλία δεν θα είναι το τελευταίο πρωτάθλημα που θα αποφασίσει να σταματήσει εδώ και αυτό θα μπορούσε να ωθήσει την Ιταλία να ακολουθήσει την ίδια προσέγγιση».

Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Super League 1: «Σέντρα» με... ένταση στην τηλεδιάσκεψη

Μπερτομέου: «Οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ μας τώρα, αλλά όλοι θέλουμε να ολοκληρωθεί η σεζόν στη Euroleague»

Τέμπας: «Μέσα Ιουνίου θα ξεκινήσει και πάλι η La Liga»

The Last Dance: Το ντοκιμαντέρ που αποκάλυψε τον πραγματικό Μάικλ Τζόρνταν

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης