Κροκέτες μπακαλιάρου

Κροκέτες μπακαλιάρου

Μια ωραία εναλλακτική για να μαγειρέψετε τον μπακαλιάρο. Φτιάξτε δίπλα και μια παραδοσιακή σκορδαλιά και είστε πλήρεις.

net_kroketes_mpakaliarou-1
Βήμα 1
Βράζετε τον μπακαλιάρο για 10 λεπτά. Τον πιέζετε καλά για να φύγουν τα περιττά υγρά και τον μαδάτε σε ένα μπολ.
Βήμα 2
Προσθέτετε τα κρεμμύδια, τα μυρωδικά και τις πατάτες λιωμένες με πιρούνι.
Βήμα 3
Ρίχνετε το αβγό, το ξίδι, το μπέικιν πάουντερ, τη ρίγανη, το αλατοπίπερο και το αλεύρι και ανακατεύετε το μίγμα καλά. Το αφήνετε για 30 λεπτά στο ψυγείο.

Δείτε τα υλικά και όλη τη διαδικασία της συνταγής στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης