Μήλα ψητά
Μήλα ψητά
Το απόλυτο φθινοπωρινό και χειμωνιάτικο γλυκό που μοσχοβολάει αρώματα και ξεχειλίζει γεύση.
Βήμα 1
Προθερμαίνετε το φούρνο σας στους 180 βαθμούς. Πλένετε πολύ καλά τα μήλα και με το ειδικό εργαλείο αφαιρείτε το κοτσάνι μαζί με τα κουκούτσια τους δημιουργώντας στη θέση τους ένα μικρό τούνελ που τα διαπερνά από πάνω προς τα κάτω.
Βήμα 2
Τα τοποθετείτε σε ένα πυρίμαχο σκεύος και στη θέση του κενού τα γεμίζετε με σταφίδες. Ρίχνετε με επίκεντρο την τρύπα από 1½ - 2 κουταλιές σούπας ζάχαρη σε κάθε μήλο.
Δείτε τη συνέχεια στο Olivemagazine.gr
Προθερμαίνετε το φούρνο σας στους 180 βαθμούς. Πλένετε πολύ καλά τα μήλα και με το ειδικό εργαλείο αφαιρείτε το κοτσάνι μαζί με τα κουκούτσια τους δημιουργώντας στη θέση τους ένα μικρό τούνελ που τα διαπερνά από πάνω προς τα κάτω.
Βήμα 2
Τα τοποθετείτε σε ένα πυρίμαχο σκεύος και στη θέση του κενού τα γεμίζετε με σταφίδες. Ρίχνετε με επίκεντρο την τρύπα από 1½ - 2 κουταλιές σούπας ζάχαρη σε κάθε μήλο.
Δείτε τη συνέχεια στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα