Κορωνοϊός: Κυβερνητικοί κύκλοι απαντούν σε στελέχη ΣΥΡΙΖΑ που αντέδρασαν στην καμπάνια ενημέρωσης

ND_GRAFEIA

Κορωνοϊός: «Οι γνωστοί, που δεν χάνουν ευκαιρία να λαϊκίσουν, θεωρούν ότι βρήκαν νέο πεδίο. Ας κρατήσουν το δηλητήριό τους για αλλού» τονίζουν από την Πειραιώς

Στις αντιδράσεις που εξέφρασαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για την ενημερωτική καμπάνια για τον κορωνοϊό, απάντησαν κύκλοι της κυβέρνησης.

«Ενα από τα σημαντικότερα όπλα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού είναι η ενημέρωση των πολιτών. Ενημέρωση που πρέπει να γίνει με όλους τους τρόπους και με σποτ και μηνύματα που θα φθάσουν και θα αγγίξουν μικρούς και μεγάλους. Και σε αυτή τη μάχη, ναι, θα διατεθούν πόροι. Για να προλάβουμε, πριν φθάσουμε να νοσηλεύουμε» ανέφεραν οι κυβερνητικοί κύκλοι.

Και συνέχισαν: «Οι γνωστοί, που δεν χάνουν ευκαιρία να λαϊκίσουν, θεωρούν ότι βρήκαν νέο πεδίο. Ας κρατήσουν το δηλητήριό τους για αλλού. Το πεδίο της ενημέρωσης στη μάχη κατά του κορωνοϊού δεν προσφέρεται».


Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Μέχρι και 1,8 εκατ. ανθρώπους μπορεί να σκοτώσει η πανδημία, σύμφωνα με το Imperial College

Κορωνοϊός - Νέα Υόρκη: Άλλοι 100 θάνατοι σε μία μόνο ημέρα στην «Ουχάν» των ΗΠΑ

Κορωνοϊός - Κύπρος: Αναστέλλονται οι πληρωμές δανείων και ασφαλειών μέχρι το τέλος του '20

ΣΧΟΛΙΑ (2)

ΝΙΚΟΣ

Η περιπέτεια του κορωνοιού θα στοιχίσει δις και στην χώρα μας και σε όλη την υφήλιο. Η συνεχής ενημέρωση του κόσμου είναι υποχρέωση της κάθε κυβέρνησης που σέβεται τον λαό της. Η σπέκουλα πάνω σε τέτοια θέματα από τα αποβράσματα του σύριζα δείχνει πόσο μεγάλο ήταν το λάθος που συνέβη το 15 και έφερε στην εξουσία, ανίκανους, ιδεοληπτικούς, μισέλληνες, αλλά ευτυχώς διορθώθηκε. Γράφτε τους κανονικά και συνεχίστε με σοβαρότητα τα μέτρα που παίρνετε για την προστασία του κόσμου. Θα λογαριαστεί ο λαός μαζί τους όποτε ζητηθεί, σε όποιες εκλογές, όποτε και αν γίνουν.

Ως

Έλληνας πολίτης κάτω έκκληση στην Ελληνική κυβέρνηση να συνεχίσει αφοσιωμένη στη σωστή και επαγγελματική δουλειά που κάνει και να μη σπαταλαει χρόνο και ενέργεια για το Σύριζα γιατί απλά δεν υπάρχει. Την ακτινογραφία του Σύριζα την είδαν όλοι

Κικέρων

Συμφωνώ φίλε μου, αλλα υπάρχει και άγνοια και ακρισία και κακοπιστία σε πολλούς. Στο συγκεκριμένο θέμα όμως, πρέπει οι πάντες να πεισθούν γι αυτό που πρέπει να γίνει. Η στάση και του τελευταίου πολίτη είναι καθοριστική για τις ζωές των υπολοίπων.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης