ΚΚΕ: «Αθλιότητες και συκοφαντίες κατά του ΚΚΕ από τον Παναγόπουλο στον ΣΚΑΪ»

ΚΚΕ: «Αθλιότητες και συκοφαντίες κατά του ΚΚΕ από τον Παναγόπουλο στον ΣΚΑΪ»

«Όλη αυτή η αθλιότητα οργανώθηκε τουλάχιστον με την ανοχή του ΣΚΑΪ και των συντελεστών της συγκεκριμένης εκπομπής»

kke_252863_162873_type13262
«Μετά το χθεσινό παραλήρημα σε βάρος του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ στη Βουλή, απ' τον υπουργό "Εργοδοσίας", Βρούτση, σειρά πήρε σήμερα το συνεταιράκι του, ο διορισμένος πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Παναγόπουλος, επαναλαμβάνοντας τις ίδιες ακριβώς άθλιες επιθέσεις σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ» αναφέρει το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του «για τις αθλιότητες και συκοφαντίες του Γ. Παναγόπουλου κατά του ΚΚΕ στον τ/σ Σκάι».

«Είναι προφανές ότι Βρούτσης και Παναγόπουλος είναι σε κοινή -αν όχι και προσυνεννοημένη- αποστολή. Κι όλα αυτά παραμονές μιας μεγάλης απεργιακής μάχης για το Ασφαλιστικό, που προσπαθούν να οργανώσουν όλα τα συνδικάτα σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. Για όλα αυτά φυσικά ο Παναγόπουλος δεν βρήκε να πει λέξη», προσθέτει η ανακοίνωση.

«Όλη αυτή η αθλιότητα οργανώθηκε τουλάχιστον με την ανοχή του ΣΚΑΪ και των συντελεστών της συγκεκριμένης εκπομπής, οι οποίοι αρνήθηκαν την παρέμβαση εκπροσώπου των συνδικάτων, προκειμένου να απαντήσει στις συκοφαντίες Παναγόπουλου.

Προφανώς έτσι αντιλαμβάνονται την ελευθερία λόγου, για την οποία κατά τα άλλα κόπτονται», καταλήγει η ανακοίνωση του ΚΚΕ.

Τι είπε ο Γ. Παναγόπουλος

Κλείσιμο
Ο Γ. Παναγόπουλος, σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που ισχύει το δίκαιο του ΚΚΕ» ενώ όσον αφορά το ΠΑΜΕ ανέφερε ότι ευθύνεται για τη «διάλυση του Συνεδρίου της ΟΙΥΕ».

Επιπλέον, χαρακτήρισε το ΠΑΜΕ «συνδικαλιστικό και επιχειρησιακό βραχίονα του ΚΚΕ» γιατί «δρα ως οργάνωση που κάνει διατεταγμένες επιχειρήσεις».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης