Αποστάσεις Τσακαλώτου από την αντιπολιτευτική τακτική ΣΥΡΙΖΑ: Η βασιλόπιτα του Βορίδη είναι το κυρίαρχο ζήτημα;

Αποστάσεις Τσακαλώτου από την αντιπολιτευτική τακτική ΣΥΡΙΖΑ: Η βασιλόπιτα του Βορίδη είναι το κυρίαρχο ζήτημα;

Να συζητήσουμε τι σημαίνει σκληρή αντιπολίτευση, λέει σε ομιλία του ο τέως υπουργός Οικονομικών

tsak_me_tsipra
Την αντίθεσή του στην αντιπολιτευτική «γραμμή» του ΣΥΡΙΖΑ με τις... βασιλόπιτες, εξέφρασε ο τέως υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, σε ομιλία του, απόσπασμα της οποίας έπαιξε στο ραδιόφωνο «Παραπολιτικά».

«Διαβάζω αυτές τις ημέρες για τη βασιλόπιτα των 12.000 ευρώ του κ. Βορίδη. Πρέπει να σας πω, δεν είμαι πρόεδρος του fan club του κ Βορίδη, ούτε καν μέλος αυτού του fan club, αλλά είναι αυτό το κυρίαρχο ζήτημα; Κάνεις ένα αφήγημα για την Αριστερά, όταν αυτό το έχει ψηλά στην ατζέντα, στη δοσολογία που μας λένε όλοι δεν κάνουμε σκληρή αντιπολίτευση… Να συζητήσουμε τι σημαίνει σκληρή αντιπολίτευση; Χρειάζεται συζήτηση…» ακούγεται να σχολιάζει ο τέως υπουργός, ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει καμία διάθεση να υποστηρίξει τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, αλλά θεωρεί τελείως άστοχη την αντιπολίτευση για το συγκεκριμένο γεγονός.

Μάλιστα, ο κ. Τσακαλώτος, στην ίδια ομιλία του σε κομματική εκδήλωση, προσθέτεί: «Σίγουρα, πρέπει να υπάρχει σκληρή αντιπολίτευση, μια δοσολογία κριτικής και το όραμα που δίνεις, που θέλεις να πας τη χώρα, τι όραμα έχεις για τα μεσαία στρώματα και για τη νεολαία. Αυτό είναι μια υποκειμενική συνθήκη, που εμείς πρέπει να αποφασίσουμε πώς θα πάμε για τη δεύτερη φορά Αριστερά…».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης