Βορίδης στον ΘΕΜΑ 104,6: Κριτική λόγω μιζέριας από τον ΣΥΡΙΖΑ - Θα πληρώσω τη βασιλόπιτα με τα χρήματα του Καμμένου

Βορίδης στον ΘΕΜΑ 104,6: Κριτική λόγω μιζέριας από τον ΣΥΡΙΖΑ - Θα πληρώσω τη βασιλόπιτα με τα χρήματα του Καμμένου

«Προχωράμε στην εκδήλωση αυτή όπως επιτάσσουν όλες οι αρχές της διοίκησης προσωπικού» εξήγησε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης

boridis-n1
Για «φοβερή μιζέρια» κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης με αφορμή την ανάρτηση της τέως υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Ολυμπίας Τελιγιορίδου για το κόστος της βασιλόπιτας στην πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση για 1.000 εργαζόμενους και τα παιδιά τους.

«Προχωράμε στην εκδήλωση αυτή όπως επιτάσσουν όλες οι αρχές της διοίκησης προσωπικού. Τέτοιες εκδηλώσεις φτιάχνουν το ηθικό, δημιουργούν μια αίσθηση ομάδας και όλο αυτό βελτιώνει τον τρόπο που εργάζονται» είπε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο κ. Βορίδης.

Όπως είπε στον ΣΥΡΙΖΑ «ξεσηκώθηκαν γιατί δεν κατάλαβαν» διευκρινίζοντας ότι τα χρήματα αυτά θα προέρχονταν «απο λογαριασμό που ούτως ή άλλως υπάρχει στο υπουργείο για τέτοιου τύπου εκδηλώσεις».

Ανακοίνωσε τέλος ότι τα χρήματα θα καταβληθούν από τα 40.000 ευρώ που του πλήρωσε ο πρώην υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος για προσβολή προσωπικότητας διευκρινίζοντας, ακόμη, ότι την σχετική πίστωση «την έχω πάρει ήδη πίσω».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης