Κεραμέως: Απάντησε στον Τσίπρα για την αναστολή έναρξης των 37 πανεπιστημιακών τμημάτων

n__kerameos_2962019

Ο πρώην πρωθυπουργός είχε χαρακτηρίσει άστοχη και εκδικητική την απόφαση αυτή - «Ακολουθούμε τη νόμιμη διαδικασία, τα τμήματα αυτά ιδρύθηκαν παράνομα» απάνττησε η υπουργός Παιδείας

"Τα 37 πανεπιστημιακά τμήματα, των οποίων η έναρξη ανεστάλη για να ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία, ιδρύθηκαν παράνομα, χωρίς προηγουμένως να ζητηθεί η γνώμη της ΑΔΙΠ, χωρίς ουσιαστικές μελέτες και χωρίς σχεδιασμό. Ας θυμηθούμε επιπλέον τις βουλευτικές σας τροπολογίες των τελευταίων λεπτών ίδρυσης κάποιων εξ αυτών" τόνισε, σε ανάρτησή της, η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, απευθυνόμενη στον Αλέξη Τσίπρα.

Ο πρώην πρωθυπουργός, σε σημερινή συνάντηση με τις Πρυτανικές Αρχές στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, χαρακτήρισε άστοχη και εκδικητική την απόφαση της νυν πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου να αναστείλει την έναρξη λειτουργίας των 37 νέων πανεπιστημιακών τμημάτων.

Η κ. Κεραμέως, στην απάντησή της, παραθέτει και τις τροπολογίες Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για την ίδρυση νέων τμημάτων, που κατατέθηκαν τα τελευταία λεπτά πριν την ψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ

ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΡΕ ΘΕΙΤΣΑ.....ΒΑΛΕ ΚΑΝΑ ΡΟΥΧΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΣ ΣΑΝ ΤΗ....ΛΟΥΚΑ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ !!!!!

Αηδιασμένος

κ. Κεραμέως άδικα προσπαθείτε να βρείτε άκρη με αυτό το υποκείμενο. Ο άνθρωπος είναι: 1. Αγεωγράφητος. 2. Ανιστόρητος. 3. Αναρίθμητος. 4. Αγράμματος. 1. Είπε ανερυθρίαστα: Επισκεφθήκαμε τη νήσο Μυτιλήνη, θα επισκεφθούμε και τη νήσο Λέσβο!!! Πάλι καλά που δεν είπε ο αυταπατεώνας ότι θα επισκεφθεί και τη νήσο Καρπενήσι!!!! 2. Είπε ανερυθρίαστα ο Τσίπρας: Επισκέφθηκα την Αίγυπτο, θα επισκεφθώ τη Σαουδική Αραβία, το Ιράν και τις άλλες Αραβικές χώρες. Έβαλε ο ηγέτης; το Ιράν στις Αραβικές χώρες!!!! 3. Είπε ο αχαρακτήριστος: Θα κάνουμε στροφή τριακοσίων εξήντα μοιρών και θα κινηθούμε σε αντίθετη κατεύθυνση. Νομίζω ότι στο Γυμνάσιο μαθαίνουν τα παιδιά ότι αν κάνουν στροφή τριακοσίων εξήντα μοιρών κινούνται στην ίδια κατεύθυνση. 4. Γράφοντας στο εθιμοτυπικό βιβλίο, χειρόγραφα, κατά την επίσκεψη του Ιταλού πρωθυπουργού στην Ελλάδα έγραψε στη λέξη φιλοξενία το νι με ει Ο αχαρακτήριστος τύπος, είχε μάθει ότι η λέξη επιφάνεια (ενός δωματίου π.χ.) γράφεται με ει, οπότε σου λέει, τι επιφάνεια τι φιλοξενεία!!!! Εξ' άλλου ακούγοντας μερικές φορές τη φράση: μην εκτίθεσαι με τις δηλώσεις σου, είπε ανερυθρίαστα ο Αλέξης στον Μητσοτάκη: Εκτίθεστε με τις δηλώσεις σας κ. Μητσοτάκη. Αυτά κ. Κεραμέως. Αυτό το πράγμα έχετε απέναντί σας.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

erdogan-0

«Θα εφαρμοστεί όταν σταθεί στα πόδια της η νόμιμη κυβέρνηση της Λιβύης» είπε ο Τούρκος πρόεδρος  - Αποκάλυψε ότι Γαλλία και Γερμανία του έθεσαν επίμονα το θέμα συμφωνίας - Έκανε και νέα επίθεση στον Μακρόν - «Εμείς είμαστε εγγυήτρια δύναμη στην Κύπρο, εσείς τι δικαιώματα έχετε;» φέρεται να του είπε - Η τουρκική Βουλή ενέκρινε τη συμφωνία με τη Λιβύη για τις θαλάσσιες ζώνες

30