Βρούτσης για τις συντάξεις μετά τις αποφάσεις του ΣτΕ: Ό,τι κριθεί για επιστροφές, η κυβέρνηση θα το αποδώσει στο ακέραιο

Βρούτσης για τις συντάξεις μετά τις αποφάσεις του ΣτΕ: Ό,τι κριθεί για επιστροφές, η κυβέρνηση θα το αποδώσει στο ακέραιο

Στόχος της ΝΔ είναι «να οικοδομήσει ένα ασφαλιστικό σύστημα ανταποδοτικό και βιώσιμο» είπε ο υπουργός Εργασίας

4855781-735x458
«Κομβικές παρεμβάσεις στο ασφαλιστικό σύστημα της χώρας» προανήγγειλε ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ.

Αναφερόμενος στις αποφάσεις του ΣτΕ με τις οποίες κρίνονται αντισυνταγματικές βασικές διατάξεις του νόμου Κατρούγκαλου, ο υπουργός Εργασίας είπε ότι η κυβέρνηση της ΝΔ θα οικοδομήσει ένα ασφαλιστικό ανταποδοτικό και βιώσιμο.

Εκτιμώ ότι πάρα πολύ σύντομα θα καταθέσουμε το σχέδιο νόμου είπε επίσης ο Γιάννης Βρούστης και απαντώντας σε σχετική ερώτηση αν οι τελευταίες εξελίξεις οδηγούν σε αύξηση των συντάξεων και μείωση των εισφορών είπε ότι η κυβέρνηση θα μελετήσει προσεκτικά τις αποφάσεις του ΣτΕ και σημείωσε με έμφαση:

«Οι συνταξιούχοι δεν πρέπει να ανησυχούν. Αυτή η κυβέρνηση, ότι κριθεί σε επίπεδο επιστροφών, θα το αποδώσει στο ακέραιο».

Δείτε τη συνέντευξη του Γιάννη Βρούτση στον ΣΚΑΪ

Κλείσιμο
Ο Υπ. Εργασίας στον ΣΚΑΪ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης