Καράογλου: Καλωσορίζουμε στη Θεσσαλονίκη τον πρωθυπουργό του ρεαλισμού

Καράογλου: Καλωσορίζουμε στη Θεσσαλονίκη τον πρωθυπουργό του ρεαλισμού

Στην ομιλία του κατά την τελετή εγκαινίων της 84ης ΔΕΘ, προτού ανέβει στο βήμα ο πρωθυπουργός

f99407d9ec1d4f9654dd3e6a466bd2c4_XL
Προτού ανέβει στο βήμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ξεδιπλώσει την προγραμματική του ατζέντα, στην οποία πρωταγωνιστική θέση έχουν η ανάπτυξη και οι επενδύσεις, ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκη) Θεόδωρος Καράογλου, στην ομιλία του κατά την τελετή εγκαινίων της 84ης ΔΕΘ τόνισε: «Οι Βορειοελλαδίτες καλωσορίζουμε στη Θεσσαλονίκη τον πρωθυπουργό του ρεαλισμού, Κυριάκο Μητσοτάκη».

Κατά την ομιλία του στο κατάμεστο Βελλίδειο σημείωσε ότι στην κορυφή του ενδιαφέροντος του υπουργείου βρίσκεται και η προστασία των μακεδονικών προϊόντων.

«Θέλουμε να δώσουμε φωνή, λόγο και ρόλο σε όσους είναι αποφασισμένοι να συμβάλλουν με όλες τις δυνάμεις τους στην αναγέννηση της πατρίδας μας, ώστε η Ελλάδα να γίνει μια καλύτερη χώρα στην οποία αξίζει πραγματικά να μοχθείς, να εργάζεσαι, να παράγεις, να ονειρεύεσαι, να επενδύσεις την ίδια τη ζωή σου», τόνισε μεταξύ άλλων.

«Πιστοί σε αυτόν τον στόχο, άπαντες στο Διοικητήριο της Θεσσαλονίκης χαράσσουμε συγκεκριμένες πολιτικές για την αφύπνιση των αναπτυξιακών δυνάμεων του τόπου μας προκειμένου η Μακεδονία και η Θράκη να βρουν το βηματισμό τους, να ανακάμψουν και να κοιτάξουν κατάματα το μέλλον τους», πρόσθεσε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης