Μητσοτάκης: Θα ηγηθώ της προσπάθειας ώστε ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας να μπορεί να συμβάλει όπου χρειάζεται

kyra

Συνάντηση με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Χρήστο Στυλιανίδη στο Μέγαρο Μαξίμου

Την διαβεβαίωσή του ότι θα ηγηθεί της προσπάθειας ώστε ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας να μπορεί να συμβάλει, σε τέτοιες περιπτώσεις, έδωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συνάντησή του Ευρωπαίο Επίτροπο Χρήστο Στυλιανίδη στο Μέγαρο Μαξιμου.

«Επιβάλλεται η Ευρωπαϊκή αλληλεγγύη να μεταφραστεί έμπρακτα σε δράσεις που θα υποστηρίξουν τα πιο ευάλωτα κράτη. Ο μηχανισμός κάνει ακριβώς αυτό, και θέλω να τον διαβεβαιώσω προσωπικά, σε επίπεδο ευρωπαϊκού συμβουλίου, σκοπεύω να ηγηθώ της προσπάθειας ο μηχανισμός να αποκτήσει τις μόνιμες και σταθερές δομές που χρειάζεται ώστε να μπορεί να συνδράμει κάθε ευρωπαϊκή χώρα που έχει ανάγκη», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«H κλιματική αλλαγή και οι επιπτώσεις της θα μας συνοδεύουν δυστυχώς για πολλά χρόνια», είπε ο πρωθυπουργός, ενώ αναφέρθηκε στη σημαντική συμβολή του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας.

Συνάντηση Κ. Μητσοτάκη – Χρ. Στυλιανίδη στο Μέγαρο Μαξίμου

«Σε αυτή την προσπάθεια να αναβαθμίσουμε αυτό τον μηχανισμό ήσουν πάντα συμπαραστάτης η δική σου συμβολή βοήθησε πολύ», είπε στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Χρήστος Στυλιανίδης.

Όπως σημείωσε «σώθηκαν ανθρώπινες ζωής, σώθηκαν περιουσίες, έχουμε μια μεγάλη οικολογική καταστροφή».

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Μ.ΠΑΣΟΚ

ΑΚΟΥΣΕ ....ΗΓΗΤΟΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ.ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΤΖΑΜΠΑ Ο ΠΑΣΟΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ.ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤ ΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑΙΚΗΣ....ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ .ΑΝΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΑΣ ΨΟΦΗΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΠΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης