Παναγιωτόπουλος: Στόχος μας να επαυξηθεί το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων

nikos_panagiwtopoulos

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος κάλεσε τους Έλληνες να έχουν εμπιστοσύνη στις Ένοπλες Δυνάμεις – Τι δήλωσε ο νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας προσερχόμενος στο υπουργικό συμβούλιο

«Ο στόχος είναι να εργαστούμε για να διατηρηθεί και να επαυξηθεί το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων», τόνισε ο νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, προσερχόμενος στη συνεδρίαση του σημερινού, πρώτου υπουργικού συμβουλίου της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Σε αυτό το πλαίσιο, διευκρίνισε ο κ. Παναγιωτόπουλος, θα καταβληθεί « κάθε δυνατή προσπάθεια σε συνεργασία με την ηγεσία και το σύνολο του εξαιρετικού έμψυχου υλικού των Ενόπλων Δυνάμεων».

Ερωτηθείς για την κινητικότητα στο Αιγαίο, ο νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας ανέφερε: «Υπήρχε, υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει, αλλά θα πρέπει όλοι οι Έλληνες να έχουν εμπιστοσύνη στις Ένοπλες Δυνάμεις και στο προσωπικό τους».

Αναλυτικά, η δήλωση του κ. Παναγωτόπουλου έχει ως εξής:

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Είναι δύσκολο καλοκαίρι, ειδικά στην άμυνα.

Ν. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ: Είναι πρόκληση για όλους. Έχει εξαιρετικό βάρος ευθύνης το αξίωμα, αλλά από την άλλη θα αποδειχθεί αν είμαστε για τα δύσκολα. Εγώ νομίζω πως είμαστε για τα δύσκολα. Σε κάθε περίπτωση, ο στόχος είναι να εργαστούμε για να διατηρηθεί, όπως είπα χθες, και να επαυξηθεί το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων. Γι' αυτό θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια σε συνεργασία με την ηγεσία και το σύνολο του εξαιρετικού έμψυχου υλικού των Ενόπλων Δυνάμεων. Ήδη, από τώρα, καταβάλλουμε τις μεγάλες προσπάθειες που πρέπει να καταβάλλουμε σαν στρατιώτες.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Υπάρχει κινητικότητα στο Αιγαίο κ. Υπουργέ.

Ν. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ: Υπήρχε, υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει, αλλά θα πρέπει όλοι οι Έλληνες να έχουν εμπιστοσύνη στις Ένοπλες Δυνάμεις και στο προσωπικό τους. Ευχαριστώ.

Νίκου Παναγιωτόπουλου στους Δημοσιογράφους κατά την προσέλευση του στο Υπουργικό Συμβούλιο

Best of Network

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης