Βόλος: Στη Μακρυνίτσα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

21332595

Το βράδυ ο πρόεδρος της ΝΔ θα συναντηθεί με νέους εργαζόμενους, στον χώρο του Ενυδρείου στην περιοχή του Αναύρου στον Βόλο

Τη Μακρυνίτσα επισκέφθηκε το απόγευμα ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας του στο νομό Μαγνησίας.

Ο κ. Μητσοτάκης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους, που τον υποδέχθηκαν θερμά προσφέροντάς του άνθη, αλλά και τουρίστες.

Στα «στιγμιότυπα» της επίσκεψης περιλαμβάνονται –μεταξύ άλλων- το κέρασμα γλυκό-βύσσινο που δέχθηκε, καθώς και η συνάντηση με 87χρονο κάτοικο ο οποίος –συγκινημένος- του επέδειξε παλαιά φωτογραφία του με τον πατέρα του Κυριάκου, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Το βράδυ ο κ. Μητσοτάκης θα βρίσκεται στον Βόλο, όπου (20:30) αναμένεται να συναντηθεί με νέους εργαζόμενους, στον χώρο του Ενυδρείου στην περιοχή του Αναύρου.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Στην Μαγνησία είπε καμιά λαλακία το ζαβό

Πήγε κουνιστός και λυγιστός, στις εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Καβάλας, για να κάνει εντύπωση. Μόνο που δεν του είχαν πει οι σύμβουλοί του πως η συγκεκριμένη επέτειος αφορούσε την απελευθέρωση της πόλης από τους Βουλγάρους κατακτητές, κι αυτός υπέθεσε πως εορταζόταν επέτειος απελευθέρωσης από τον τουρκικό ζυγό. Είναι άσχετος και ανιστόρητος, αλλά θέλει οπωσδήποτε να γίνει πρωθυπουργός! Και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα γίνει σε 6 μέρες από σήμερα. Κυρίες και κύριοι, θαυμάστε τον Κούλη Μητσοτάκη!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης