Βίντεο: Ρουσόπουλος… από το διάστημα στον Βορρά

Βίντεο: Ρουσόπουλος… από το διάστημα στον Βορρά

Νέο σποτ από τον υποψήφιο της ΝΔ στον Βόρειο Τομέα

ROUSOPOULOS-780x450
Μια φωτογραφία με αστροναύτες ενώ πετάει μαζί τους στην στρατόσφαιρα σε συνθήκες έλλειψης βαρύτητας ξεχωρίζει ανάμεσα στις πολλές που περιλαμβάνει στο διαφημιστικό spot της υποψηφιότητας του Θόδωρου Ρουσόπουλου. Πολλοί θα θυμούνται τις αποστολές του ως δημοσιογράφος ή τις επαφές με ξένους ηγέτες ή και αν δεν τις θυμούνται φροντίζει ο ίδιος να τις επαναφέρει στην μνήμη μας.

Εκτός λοιπόν από τη στρατόσφαιρα όπου πέταξε, μας ταξιδεύει στις συναντήσεις του με προσωπικότητες από τον διεθνή πολιτικό στίβο, όπως τον Κόφι Ανάν, τον Γιάσερ Αραφάτ, τον Τόνι Μπλέρ, το οβάλ γραφείο και το Κρεμλίνο, με Μπίλ Κλίντον, Τζόρτζ Μπούς και τόσους άλλους ηγέτες. Δεν λείπουν οι στιγμές από συναντήσεις του με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και προσωπικότητες του πνεύματος όπως τον Αντώνη Σαμαράκη με τον οποίον διατηρούσε μακροχρόνια προσωπική φιλία. Αλλά και δίπλα στην οικογένειά του, στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο της Κύπρου όπου διδάσκει, στο βήμα της Βουλής, στο βήμα της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ και αλλού.
Ρουσόπουλος… από το διάστημα στον Βορρά


Βασικό μήνυμα στο spot – όπως ο ίδιος λέει – είναι ότι στη ζωή πρέπει να προχωράμε. Έτσι, τον βλέπουμε να παίρνει τα γυαλιά του και να προχωράει στους δρόμους του Βόρειου τομέα της Β’ Αθηνών. Όμως το να προχωράμε είναι σαφές πως έχει διπλή έννοια, διότι φροντίζει να μας θυμίσει με έμμεσο τρόπο τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στην πολιτική. Στιγμές τις οποίες πλέον δικαιωμένος μας θυμίζει απαντώντας ουσιαστικά στο ερώτημα γιατί επιστρέφει, αφού το βασικό μήνυμα του spot είναι ότι: «Στις πιο δύσκολες στιγμές πρέπει να συνεχίζουμε να προχωράμε. Γιατί μόνο έτσι έρχεται η δικαίωση».

Κλείσιμο
Βριλήσσια, Νέα Φιλαδέλφεια, Νέα Χαλκηδόνα, Μεταμόρφωση, Λυκόβρυση, Πεύκη, Νέο Ηράκλειο, Νέα Ιωνία, Γαλάτσι, Παπάγος, Χολαργός, Φιλοθέη, Ψυχικό, Μαρούσι, Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Πεντέλη και Κηφισιά είναι οι Δήμοι που ανήκουν στο Βόρειο τομέα και εμφανίζονται στο spot.

Ένα διαφορετικό σπότ αυτοβιογραφικού χαρακτήρα, όπως διαφορετικό ήταν και εκείνο που του εμφάνισαν οι συνεργάτες του ως έκπληξη πριν από λίγες μέρες όταν παρουσίασαν έναν φανταστικό διάλογο βγαλμένο από το παραμύθι του Game of Thrones και τον Βορρά όπου πλέον διεκδικεί έναν από τους τέσσερις σταυρούς των πολιτών στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης