Νίκη Κεραμέως σε νέους: Η αριστεία είναι τρόπος ζωής

Νίκη Κεραμέως σε νέους: Η αριστεία είναι τρόπος ζωής

Δείτε το βίντεο

keramews_niki
Η Νίκη Κεραμέως, υποψήφια βουλευτής στον βόρειο τομέα της Αθήνας, συναντήθηκε με νέους ανθρώπους, φοιτητές, νεαρούς επαγγελματίες, που αγωνιούν για το αύριο και ζητούν απαντήσεις. Συζήτησαν για την πρόκληση του μέλλοντος, το λεγόμενο reskilling, πώς δηλαδή θα επαναπροσαρμόζουμε τις δεξιότητές μας για να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις των καιρών, αλλά και τη χρησιμότητα της κριτικής σκέψης έναντι της παπαγαλίας και στείρας αποστήθισης, που επικρατούν σε μεγάλο βαθμό στο εκπαιδευτικό μας σύστημα σήμερα.

Η Νίκη Κεραμέως συζητά με νέους (9.6.2019)

Σχολιάστηκε έντονα η ανάγκη απεμπλοκής από την κουλτούρα δαιμονοποίησης της αριστείας που καλλιέργησε ο ΣΥΡΙΖΑ τα τελευταία χρόνια και η κυρία Κεραμέως αναφέρθηκε αναλυτικά στην έννοια της αριστείας: "Αριστεία είναι να ξεπερνάς τον εαυτό σου. Αριστεία στο σχολείο, αριστεία στον επαγγελματικό στίβο, αριστεία στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, αριστεία παντού. Η αριστεία είναι τρόπος ζωής, είναι να ξυπνάς κάθε μέρα και να λες στον εαυτό σου: σήμερα θα γίνω καλύτερος από αυτό που ήμουν" είπε η κυρία Κεραμέως καταχειροκροτούμενη.

Κλείσιμο
Νέα και η ίδια, προσωποποιεί όλα όσα ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει υποσχεθεί για τη Νέα Δημοκρατία: ανανέωση, φρέσκιες ιδέες, σκληρή δουλειά, ήθος, αίσθημα ευθύνης και σεμνότητας. Η Νίκη Κεραμέως, στο πλαίσιο της προεκλογικής της εκστρατείας, πραγματοποιεί διαρκώς συναντήσεις με ομάδες πολιτών, ακούει, καταγράφει προβλήματα, προτείνει λύσεις από το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης