Ο Θεοχαρόπουλος τώρα εκτιμά ότι το ΚΙΝΑΛ είναι σε στρατηγικό αδιέξοδο

Ο Θεοχαρόπουλος τώρα εκτιμά ότι το ΚΙΝΑΛ είναι σε στρατηγικό αδιέξοδο

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ που μετείχε στην ίδρυση του ΚΙΝΑΛ, με το οποίο εξελέγη ως βουλευτής Επικρατείας και μετά αποχώρησε και ανέλαβε θέση υπουργού Τουρισμού στον ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε τη ρήξη της Φώφης Γεννηματά με τον Ευάγγελο Βενιζέλο - «Δεν υπάρχει καμία στρατηγική πλεύση» στο ΚΙΝΑΛ

theoxaropoulos1
Τις εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ μετά και την αποχώρηση του Ευάγγελου Βενιζέλου σχολίασε ο επικεφαλής της ΔΗΜΑΡ και υπουργός Τουρισμού, Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

«Είναι φανερό ότι βρίσκεται σε στρατηγικό αδιέξοδο το Κίνημα Αλλαγής.

Έφυγε από το ΚΙΝΑΛ η Αριστερή πτέρυγα που ήταν η Δημοκρατική Αριστερά. Έφυγε η φιλελεύθερη, η κεντρώα, που ήταν το Ποτάμι. Φεύγει τώρα και η Δεξιά πτέρυγα που εκπροσωπεί ο κ. Βενιζέλος. Συνεπώς δεν υπάρχει καμία στρατηγική πλεύση. Δεν μπορείς να κατηγορείς απλώς τους πάντες και τα πάντα», σχολίασε μιλώντας στο ΣΚΑΪ.

Ο κ. Θεοχαρόπουλος, που μετείχε στην ίδρυση του ΚΙΝΑΛ, μέχρι την αποχώρησή του και τη συνεργασία του με τον ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε ότι «χρειάζεται μία ευρεία Προοδευτική Συμμαχία και τώρα και μετά τις εκλογές, σε αυτό θα έπρεπε να ανταποκριθεί το Κίνημα Αλλαγής.

Εμείς είχαμε μία καθαρή ήττα από τη ΝΔ αλλά στρατηγική ήττα που ήθελε ο κ. Βενιζέλος δεν είχαμε γιατί ο κόσμος αποφάσισε στον προοδευτικό χώρο με το ποσοστό που έδωσε σε εμάς (24%) και στο ΚΙΝΑΛ (7,5%) ότι κυρίαρχη δύναμη στην Προοδευτική Παράταξη είναι ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Άρα η λογική που είχε υιοθετήσει η κ. Γεννηματά με τον κ. Βενιζέλο για τη στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ απέτυχε.

Όταν άκουσα την απόφαση προς στιγμήν νόμιζα ότι υπάρχει μία αλλαγή πλεύσης του Κινήματος Αλλαγής. Σήμερα όμως το ΚΙΝΑΛ συμπεριφέρεται σαν να μην έχει πάρει αυτό το μήνυμα αλλά να κατηγορεί όλο το χώρο το δικό μας, τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης