Θεοχαρόπουλος: Είμαι και παραμένω ΔΗΜΑΡ

Θεοχαρόπουλος: Είμαι και παραμένω ΔΗΜΑΡ

Την ανάγκη να εξηγήσει σε ποιο κόμμα ανήκει, ένιωσε κατά την ομιλία του στη Βουλή ο νέος υπουργός Τουρισμού

theoxaropoulos-vouli-ena
Εξηγήσεις για την απόφασή του να συνεχίσει την πολιτική περιπλάνηση και να ενταχθεί στην κυβερνητική πλειοψηφία λαμβάνοντας παράλληλά την καρέκλα του υπουργείου Τουρισμού έδωσε στην Βουλή ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι ο ίδιος δεν έχει μετακινηθεί.

«Εγώ είμαι σε ένα κόμμα και παραμένω. Στην ΔΗΜΑΡ» είπε μεταξύ άλλων ο νέος υπουργός Τουρισμού.

Όταν δε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής Ανδρέας Λοβέρδος υπενθύμισε την πορεία του την τελευταία πενταετία, ο κ. Θεοχαρόπουλος υποστήριξε ότι το 2012 όταν έγινε γενικός γραμματέας υπουργείου, ανέλαβε κρατική και όχι κυβερνητική θέση.

«Ήμουν γγ του κράτους και όχι της κυβέρνησης και το 2013 παραιτήθηκα διαφωνώντας με την τότε κυβέρνηση» ανέφερε ο κ. Θεοχαρόπουλος.

«Εγώ είμαι σε ένα κόμμα την ΔΗΜΑΡ. Συνεργάστηκα με το ΚΙΝΑΛ και όταν το ΚΙΝΑΛ αποφάσισε να πάει στα δεξιά και όχι προς τα αριστερά αποχώρησα» είπε ο ίδιος.

«Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε σε χρονομίσθωση βουλευτών» είπε σε άλλο σημείο για να προσθέσει: «Σε οποιαδήποτε χώρα που δεν έχει χαθεί η κοινή λογική η συμπόρευση κομμάτων αριστεράς δεν θα μπορούσε να αποτελεί έκπληξη αλλά αναμενόμενη εξέλιξη. Με τον ΣΥΡΙΖΑ ψηφίσαμε από κοινού προοδευτικές λύσεις, όπως απλή αναλογική, ανθρώπινα δικαιώματα μη περικοπή συντάξεων, μέρισμα, θρησκευτική ουδετερότητα και την Συμφωνία των Πρεσπών».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης