Νοτοπούλου μετά την αποτυχία στο δήμο Θεσσαλονίκης: Δεν βρίσκω λάθη, αν ήταν λάθος ότι έβαλα ροζ γόβες θα το κρίνετε εσείς

Νοτοπούλου μετά την αποτυχία στο δήμο Θεσσαλονίκης: Δεν βρίσκω λάθη, αν ήταν λάθος ότι έβαλα ροζ γόβες θα το κρίνετε εσείς

Αυτοαποθεώνεται για τα έργα και τις ημέρες της στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης δηλώνοντας ότι «το ΥΜΑΘ ήταν μια μεγάλη πρόκληση: πως ένα άχρηστο υπουργείο μετατρέπεται σε χρήσιμο υπουργείο».

notop-stom
Κανένα λάθος δεν εντοπίζει η Κατερίνα Νοτοπούλου στα όσα έκανε η παράταξη της πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές της περασμένης Κυριακής παρά το γεγονός ότι τελικά κατετάγη τέταρτη στο δήμο Θεσσαλονίκης με ποσοστό 13,51%.

«Συνηθίζω να κάνω έντονη αυτοκριτική αλλά δεν μπορώ να εντοπίσω λάθη από την παράταξή μας» δήλωσε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στην ιστοσελίδα Grtimes.

Στην ίδια συνέντευξη η κυρία Νοτοπούλου αναφέρεται και στην εμφάνισή της με τις ροζ γόβες λέγοντας «αν είναι λάθος ότι κάποια στιγμή έβαλα ροζ γόβες και συζητήθηκε τόσο, αυτό θα το κρίνετε εσείς».



4758996
4758996__1_
4759042
4759034


Παρά το πολύ κακό εκλογικό αποτέλεσμα η Κατερίνα Νοτοπούλου επιμένει να... χαμογελά γιατί, όπως λέει, «σε έναν χώρο που κατέρρεε στην πόλη εμείς καταφέραμε να βγούμε μπροστά. Εκλέξαμε επτά δημοτικούς συμβούλους».

Κλείσιμο
Παραδέχεται, ωστόσο, ότι η Συμφωνία των Πρεσπών «επηρέασε και την παράταξη και τον ΣΥΡΙΖΑ» υποστηρίζοντας ότι «αν δεν υπήρχε η αγωνία των συμπολιτών μας για τη Συμφωνία των Πρεσπών ο ΣΥΡΙΖΑ θα είχε καταγράψει σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα διαφορετικά ποσοστά» αλλά και ότι «είμαστε οι μόνοι που λύσαμε ζητήματα στη Βόρεια Ελλάδα».

Δεν παρέλειψε φυσικά να αυτοαποθεωθεί για τα έργα και τις ημέρες της στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης δηλώνοντας ότι «το ΥΜΑΘ ήταν μια μεγάλη πρόκληση: πως ένα άχρηστο υπουργείο μετατρέπεται σε χρήσιμο υπουργείο».

Δείτε βίντεο: Νοτοπούλου: "Δεν βρίσκω λάθη, αν ήταν λάθος ότι έβαλα ροζ γόβες θα το κρίνετε εσείς"
Νοτοπούλου: "Δεν βρίσκω λάθη, αν ήταν λάθος ότι έβαλα ροζ γόβες θα το κρίνετε εσείς"

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης