Το «παρών» στην παρουσίαση του συνδυασμού «Κοιτάμε Μπροστά» του υποψηφίου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστου Γιαννούλη, έδωσε ηΚατερίνα Νοτόπουλου, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.
Η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης επέλεξε να εμφανιστεί με ένα κλασικό μπλε κοστούμι με λευκό πουκάμισο. Ωστόσο, αυτό που κυριολεκτικά έκανε τα φλας να αστράψουν ήταν η neon ροζ λουστρίνι γόβες, με τις οποίες συνόδευσε την εμφάνισή της.
Τα μαλλιά της ήταν χαλαρά αφημένα στους ώμους, ενώ το μακιγιάζ της συμπλήρωνε ένα κατακόκκινο κραγιόν.
Χαμογελαστή και ευδιάθετη πόζαρε δίπλα στον Χρήστο Γιαννούλη, δηλώνοντας την στήριξή της.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.