Η Νοτοπούλου ήρθε 4η και πανηγυρίζει: Κατακτήσαμε μια από τις πρώτες θέσεις

Η Νοτοπούλου ήρθε 4η και πανηγυρίζει: Κατακτήσαμε μια από τις πρώτες θέσεις

Οι υποψήφιες του ΣΥΡΙΖΑ ευχαριστούν τους ψηφοφόρους τους μέσω Instagram και εστιάζουν στα... θετικά της ήττας

notopoulou_xamogelo
Στα θετικά της ήττας θέλησαν να εστιάσουν δύο από τις υποψήφιες του ΣΥΡΙΖΑ, νέες γυναίκες, που για πρώτη φορά διεκδίκησαν την ψήφο των πολιτών και ομολογουμένως δεν πήγαν πολύ καλά.

Ειδικά για την Κατερίνα Νοτοπούλου, που οι προσδοκίες ήταν πολλές από τους ιθύνοντες του ΣΥΡΙΖΑ που την επέλεξαν, η τελική κατάταξή της στην τέταρτη θέση, εκτός φυσικά του β' γύρου και με ποσοστό μόλις 13,52%, δεν θεωρείται επιτυχία.

Εν τούτοις η ίδια, στην απολογιστική ανάρτησή της στο Instagram, το μέσο που «αγάπησε» πολύ προεκλογικά, εστιάζει στο «μία από τις πρώτες θέσεις» που κατέκτησε, θεωρεί μάλλον επιτυχία την τελική έκβαση του αποτελέσματος και γράφει: «Στον Δήμο Θεσσαλονίκης η παράταξη "Θεσσαλονίκη Μαζί", που με τιμή εκπροσωπώ, η μόνη προοδευτική επιλογή, κατακτά μια από τις πρώτες θέσεις καταλήγοντας ισοδύναμα σε επτά έδρες στο νέο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης, ενισχύοντας σημαντικά τη δύναμή μας».

Κάνοντας μια θετική ανάγνωση του αποτελέσματος, χωρίς να αναφέρει πουθενά τις λέξεις «ήττα» ή «αποτυχία», ή έστω κάτι παρεμφερές, βλέπει ως επιτυχία πως «ενισχύθηκε σημαντικά η δύναμή της»!

Υπόσχεται να συνεχίσει τον αγώνα της από όποια θέση της έδωσε ο λαός και φυσικά συνεχάρη τους αντιπάλους της - αν και χωρίς να τους αναφέρει ονομαστικά: «Συγχαίρω όσους τελικά περνούν στο Β’ Γύρο των Δημοτικών Εκλογών», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ολόκληρη η ανάρτηση της Κατερίνας Νοτοπούλου:

«Μια κορυφαία εκλογική διαδικασία ολοκληρώνεται.

Στον Δήμο Θεσσαλονίκης η παράταξη «Θεσσαλονίκη Μαζί», που με τιμή εκπροσωπώ, η μόνη προοδευτική επιλογή, κατακτά μια από τις πρώτες θέσεις καταλήγοντας ισοδύναμα σε επτά έδρες στο νέο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης, ενισχύοντας σημαντικά τη δύναμή μας.

Συγχαίρω όσους τελικά περνούν στο Β’ Γύρο των Δημοτικών Εκλογών.
Εμείς, μαζί, δώσαμε με όλες μας τις δυνάμεις τη μάχη για μια προοδευτική Θεσσαλονίκη.
Σε δύσκολη συγκυρία για την πόλη και κρίσιμη καμπή για τη χώρα, καταφέραμε υγιείς πολιτικές δυνάμεις να συγκροτήσουμε μια μεγάλη προοδευτική αυτοδιοικητική συμμαχία. Δώσαμε έναν μεγάλο, αξιοπρεπή και καθαρό αγώνα, μακριά από κάθε είδους συμφέροντα, κομίζοντας νέο πολιτικό ήθος.
Θέλω να ευχαριστήσω την πόλη που μας εμπιστεύτηκε αναγνωρίζοντας τα καθαρά λόγια και μοιράστηκε μαζί μας το όραμά μας για μια Θεσσαλονίκη δίκαιη, εξωστρεφή πόλη, με συμμετοχικό σχεδιασμό, μια Θεσσαλονίκη Ευρωπαϊκή Μητρόπολη.

Με το όραμα αυτό, με την ελπίδα που γεννήσαμε στην πόλη και με τις αξίες μας, συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε από κάθε θέση και σε κάθε μάχη για την προστασία του δημόσιου συμφέροντος, των κοινωνικών αγαθών, της δημοκρατίας στην πόλη.

Ευχαριστώ προσωπικά και από καρδιάς όσους και όσες μας στήριξαν.
Προχωράμε Μαζί».

Κλείσιμο
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Μια κορυφαία εκλογική διαδικασία ολοκληρώνεται. Στον Δήμο Θεσσαλονίκης η παράταξη «Θεσσαλονίκη Μαζί», που με τιμή εκπροσωπώ, η μόνη προοδευτική επιλογή, κατακτά μια από τις πρώτες θέσεις καταλήγοντας ισοδύναμα σε επτά έδρες στο νέο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης, ενισχύοντας σημαντικά τη δύναμή μας. Συγχαίρω όσους τελικά περνούν στο Β’ Γύρο των Δημοτικών Εκλογών. Εμείς, μαζί, δώσαμε με όλες μας τις δυνάμεις τη μάχη για μια προοδευτική Θεσσαλονίκη. Σε δύσκολη συγκυρία για την πόλη και κρίσιμη καμπή για τη χώρα, καταφέραμε υγιείς πολιτικές δυνάμεις να συγκροτήσουμε μια μεγάλη προοδευτική αυτοδιοικητική συμμαχία. Δώσαμε έναν μεγάλο, αξιοπρεπή και καθαρό αγώνα, μακριά από κάθε είδους συμφέροντα, κομίζοντας νέο πολιτικό ήθος. Θέλω να ευχαριστήσω την πόλη που μας εμπιστεύτηκε αναγνωρίζοντας τα καθαρά λόγια και μοιράστηκε μαζί μας το όραμά μας για μια Θεσσαλονίκη δίκαιη, εξωστρεφή πόλη, με συμμετοχικό σχεδιασμό, μια Θεσσαλονίκη Ευρωπαϊκή Μητρόπολη. Με το όραμα αυτό, με την ελπίδα που γεννήσαμε στην πόλη και με τις αξίες μας, συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε από κάθε θέση και σε κάθε μάχη για την προστασία του δημόσιου συμφέροντος, των κοινωνικών αγαθών, της δημοκρατίας στην πόλη. Ευχαριστώ προσωπικά και από καρδιάς όσους και όσες μας στήριξαν. Προχωράμε Μαζί. #προχωραμε_μαζι #Proxorame_mazi #thessaloniki_mazi #mazi #μαζι #katerina_notopoulou #anoikti_poli #κατερινα_νοτοπουλου #ανοιχτη_πολη

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Κατερίνα Νοτοπούλου (@notopoulou_katerina) στις




Χρηστίδου: Κρατήσαμε τις 6 έδρες στην ευρωβουλή

Στα θετικά της βαριάς ήττας του ΣΥΡΙΖΑ και της αποτυχίας εκλογής της εστίασε και η Ραλλία Χρηστίδου, που ήταν υποψήφια στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος.

Η γνωστή τραγουδίστρια ήταν ανάμεσα στους διάσημους που επιστράτευσε ο ΣΥΡΙΖΑ στη μάχη των ευρωεκλογών αλλά έμεινε εκτός, καθώς κατατάχθηκε στην 14η θέση.

Με μια ανάρτηση της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Ιnstagram θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για τη στήριξη του και να σχολιάσει το εκλογικό αποτέλεσμα δηλώνοντας «παρούσα» στον αγώνα από εδώ και πέρα.

Δεν περιμέναμε το αποτέλεσμα αυτό, επισημαίνει και αναγνωρίζει την «σαφή νίκη» των αντιπάλων, χωρίς όμως κι αυτή να μιλά πουθενά για «ήττα». Αντίθετα, η Ραλλία Χρηστίδου, «βρήκε» κάτι θετικό για τον ΣΥΡΙΖΑ: «Κρατήσαμε τις δυνάμεις των 6 εδρών στην ευρωβουλή», γράφει και επισημαίνει πως και αυτή θα συνεχίσει τον αγώνα: «Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Αν ενώσουμε δυνάμεις. Τί λέτε? Εγώ πάντως δηλώνω παρούσα».

Πάντως η Ραλλία Χρηστίδου μάλλον βιάστηκε να ευχαριστήσει «τους 35.000 που την τίμησαν με την ψήφο τους», όπως γράφει στην ανάρτησή της, καθώς με την ενσωμάτωση των σταυρών στο 49,50% έχει ήδη 34.840 ψήφους...

Ολόκληρη η ανάρτησή της:

«Φίλες και φίλοι μου, αισθάνομαι την ανάγκη να πω ευχαριστώ μέσα απ την καρδιά μου για την στήριξή και τα μηνύματά σας. 35000 με τιμήσατε με την ψήφο σας και αυτό, για αυτήν την πρώτη μου προσπάθεια στον πολιτικό στίβο αποτελεί υπολογίσιμο όπλο στη φαρέτρα μου..
Σίγουρα δεν περιμέναμε τα χθεσινά αποτελέσματα των εκλογών. Ξέρω ότι ήταν μια μέρα δύσκολη, μια μέρα που μας έκανε να σκεφτούμε πολλά. Να αναγνωρίσουμε ότι πολιτικοί μας αντίπαλοι είχαν μια σαφή νίκη. Να σκεφτούμε ποιοί συμπολίτες ψήφισαν, ποιοί απείχαν, ποιοί έστειλαν μήνυμα διαμαρτυρίας στις επιλογές του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ ποιοί επιμένουν στην αντισυστημική ψήφο και γιατί, να σκεφτούμε τί έφταιξε και κυρίως τί πρέπει να αλλάξει…Όλες και όλοι νομίζω πως ξέρουμε μέσα μας. Ο πόλεμος όμως δεν έχει χαθεί. Κρατήσαμε τις δυνάμεις των 6 εδρών στην ευρωβουλή. Για αυτό φίλες και φίλοι Δεν απογοητευόμαστε. Δεν γονατίζουμε. Μπορούμε να προσπαθήσουμε να στείλουμε το δικό μας μήνυμα προς όλες τίς κατευθύνσεις.. Και προς εμάς τους ίδιους και προς τους πολιτικούς μας αντιπάλους.
Ότι θέλουμε μια κοινωνία δίκαιη προς όλους. Ότι θέλουμε μια κοινωνία όπου όλες και όλοι υπολογίζονται και ακούγονται. Ότι θέλουμε μια κοινωνία που ο ένας σέβεται τον άλλον. Ότι δεν θέλουμε κανέναν στο περιθώριο. Ότι θέλουμε ισχυρό κοινωνικό κράτος με προτεραιότητα την δημόσια υγεία, την παιδεία, το δικαίωμα στην εργασία. Ότι θέλουμε μια Ελλάδα απαλλαγμένη από μνημόνια και ΔΝΤ, μια Ελλάδα κραταιά και δυνατή, μια Ελλάδα με ίσες ευκαιρίες για όλες και για όλους και όχι μόνο για ορισμένους που είχαν προβάδισμα απ την αρχή του βίου τους. Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Αν ενώσουμε δυνάμεις. Τί λέτε? Εγώ πάντως δηλώνω παρούσα. #rallia #elections2019 #greece#friends».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Φίλες και φίλοι μου, αισθάνομαι την ανάγκη να πω ευχαριστώ μέσα απ την καρδιά μου για την στήριξή και τα μηνύματά σας. 35000 με τιμήσατε με την ψήφο σας και αυτό, για αυτήν την πρώτη μου προσπάθεια στον πολιτικό στίβο αποτελει υπολογίσιμο όπλο στη φαρέτρα μου.. Σίγουρα δεν περιμέναμε τα χθεσινά αποτελεσματα των εκλογών. Ξερω οτι ήταν μια μερα δύσκολη, μια μέρα που μας έκανε να σκεφτούμε πολλά. Να αναγνωρίσουμε οτι πολιτικοί μας αντίπαλοι είχαν μια σαφή νίκη. Να σκεφτούμε ποιοί συμπολίτες ψήφισαν, ποιοί απείχαν, ποιοί έστειλαν μήνυμα διαμαρτυρίας στις επιλογές του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ ποιοί επιμένουν στην αντισυστημική ψήφο και γιατι, να σκεφτούμε τί έφταιξε και κυρίως τί πρεπει να αλλάξει...Όλες και όλοι νομιζω πως ξέρουμε μέσα μας. Ο πόλεμος όμως δεν έχει χαθεί. Κρατήσαμε τις δυνάμεις των 6 εδρών στην ευρωβουλή. Για αυτο φίλες και φίλοι Δεν απογοητευόμαστε. Δεν γονατίζουμε. Μπορούμε να προσπαθήσουμε να στείλουμε το δικό μας μήνυμα προς όλες τίς κατευθύνσεις.. Και προς εμάς τους ίδιους και προς τους πολιτικους μας αντιπάλους. Οτι θελουμε μια κοινωνία δίκαιη προς όλους. Οτι θελουμε μια κοινωνία όπου όλες και ολοι υπολογίζονται και ακούγονται. Οτι θελουμε μια κοινωνία που ο ένας σέβεται τον άλλον. Οτι δεν θελουμε κανεναν στο περιθώριο. Οτι θελουμε ισχυρό κοινωνικό κράτος με προτεραιότητα την δημόσια υγεία, την παιδεία, το δικαίωμα στην εργασία. Οτι θελουμε μια Ελλάδα απαλλαγμένη από μνημόνια και ΔΝΤ, μια Ελλαδα κραταιά και δυνατή, μια Ελλαδα με ισες ευκαιρίες για όλες και για όλους και οχι μονο για ορισμένους που είχαν προβάδισμα απ την αρχή του βίου τους. Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Αν ενώσουμε δυνάμεις. Τί λέτε? Εγώ πάντως δηλώνω παρούσα.💐 #rallia #elections2019 #greece #friends

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rallia Christidou Official (@rallia_) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης