Κώστας Μπακογιάννης: Τον φόβο τον φοβίζεις

Κώστας Μπακογιάννης: Τον φόβο τον φοβίζεις

«Ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται» σχολίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων τη φραστική επίθεση που δέχθηκε χθες το βράδυ από αντιεξουσιαστές

4814482
Τη φραστική επίθεση σε βάρος του από αντιεξουσιαστές, χθες το βράδυ, στα Άνω Πετράλωνα, περιέγραψε μιλώντας στον Σκάι ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Οι αντιεξουσιαστές όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία του κ.Μπακογιάννη σε εστιατόριο της περιοχής - συνέτρωγε μαζί με συνεργάτες του- τον κάλεσαν να φύγει «γιατί εκεί απαγορευόταν να βρίσκεται». Ο κ.Μπακογιάννης τους απάντησε ότι  «απαγορευτικά βγάζουν μόνο τα λιμεναρχεία» και συνέχισε το δείπνο του με τους συνεργάτες του. Μάλιστα, όπως είπε στη συνέντευξή του στον Σκάι, ο κ.Μπακογιάννης, κάλεσε «τα κουφοντινάκια» να κεράσει κρασί και να συζητήσουν.

Ο κ.Μπακογιάννης, πάντως, σχολιάζοντας το περιστατικό είπε «ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται». Υπενθυμίζεται ότι οι αντιεξουσιαστές βρίσκονταν στην κατάληψη της πλατείας Μερκούρη και όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία του κ.Μπακογιάννη, εκτός από το ότι απαίτησαν να φύγει, φώναξαν και συνθήματα υπέρ του «Λουκά» της 17 Νοέμβρη.

Μάλιστα, εξέφρασε την επιθυμία του να ευχαριστήσει τους παρόντες που τον υπερασπίστηκαν και ανέφερε ως παράδειγμα το περιστατικό όπου μια ηλικιωμένη κυρία με μια μαγκούρα τον καλησπέρισε, τον φίλησε και του είπε: «μην ακούς, συνέχισε εσύ».

Ερωτηθείς για το πώς μπόρεσε να κρατήσει την ψυχραιμία του ενώ έβριζαν τον νεκρό πατέρα του, απάντησε: «Το οφείλω στη μνήμη του πατέρα μου, εγώ δεν θα γίνω σαν κι αυτούς. Εγώ πιστεύω στη Δημοκρατία και το διάλογο» και πρόσθεσε ότι«εκείνοι είναι πάρα πολύ λίγοι και εμείς είμαστε πάρα πολλοί, πρέπει να φοβίσουμε το φόβο».

Σύμφωνα με τον κ Μπακογιάννη οι ίδιοι που βανδαλίζουν την Αθήνα, είναι οι ίδιοι που διακινούν ναρκωτικά και κάνουν παραεμπόριο στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο.

Όπως δήλωσε «αυτή η ιστορία πρέπει να τελειώνει, πρέπει η πόλη να είναι ασφαλής».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης