Παππάς για exit polls: Πιστεύουμε ότι η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ θα είναι μικρότερη

Παππάς για exit polls: Πιστεύουμε ότι η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ θα είναι μικρότερη

«Έχουμε ανασύσταση ενός νέου διπολισμού» υποστήριξε ο Νίκος Παππάς – Επιφυλακτικός με τα exit polls, ενώ έθεσε ζήτημα για τον τρόπο που διεξάγονται οι δημοσκοπήσεις

nikos_pappas1
Μικρότερη διαφορά ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ απ' αυτή που προβλέπει το πρώτο κύμα των exit polls προβλέπει για το τελικό εκλογικό αποτέλεσμα ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, που εκτίμησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα σπάσει το όριο των προβλέψεων.

«Ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι η διαφορά θα είναι μικρότερη από αυτή που καταγράφεται στα exit polls», ανέφερε ο Νίκος Παππάς, μιλώντας στο OPEN TV. Ο κ. Παππάς πρόσθεσε ότι στο παρελθόν υπήρξαν σοβαρά ζητήματα στη διεξαγωγή των δημοσκοπήσεων αν και παραδέχθηκε ότι η ΝΔ «απ' ότι φαίνεται, έχει συγκεντρώσει περισσότερες ψήφους».

Ο κ. Παππάς υποστήριξε ότι η εκτίμηση των exit polls δείχνει ότι «υπάρχει ανασύσταση ενός νέου διπολισμού, που στην πορεία προς τις εκλογές θα πάρει πιο έντονα προγραμματικά χαρακτηριστικά».

Σχολιάζοντας τις εκτιμήσεις για τον ΣΥΡΙΖΑ, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής υποστήριξε ότι όταν το κόμμα του ανέλαβε την κυβέρνηση είχε πολλά ανοιχτά ζητήματα να λύσει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης