Πάνος Βραχνός: Από το χειρουργείο... στον δήμο Αμαρουσίου

Πάνος Βραχνός: Από το χειρουργείο... στον δήμο Αμαρουσίου

Με έντονη κοινωνική πρόσφορα και παρουσία στα κοινά

vraxnos
Λίγο πριν την αυλαία των εκλογών της Κυριακής 26ης Μαΐου ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πάνος Βραχνός, επικεφαλής του συνδυασμού "ΜΑΡΟΥΣΙ-ΚΑΘΑΡΗ ΓΡΑΜΜΗ". Όπως λέει ο επιτυχημένος χειρουργός, διευθυντής επί σειρά χρόνων στο τμήμα Κ.Α.Τ. είναι αποφασισμένος να αλλάξει τα πάντα στο πολύπαθο Μαρούσι και να αναλάβει ο ίδιος από τη θέση του Δημάρχου να οδηγήσει το δήμο στην καινούρια εποχή. Με όραμα και όρεξη για δουλειά ο χειρουργός γιατρός την Παρασκευή 24 Μαΐου στις 7 το απόγευμα έξω από το δημαρχείο Αμαρουσίου μιλά με τους συμπολίτες του στην μεγάλη του προεκλογική συγκέντρωση. Με δεκαπενταετή παρουσία στα δημοτικά πράγματα θεωρείται ίσως από τους πιο ισχυρούς άντρες της τοπικής Αυτοδιοίκησης με γνώση, εμπειρία, πειθαρχία, συνέπεια λόγων και έργων. Η έντονη κοινωνική του προσφορά τον ενέταξε σε ελάχιστο χρονικό διάστημα στους πλέον σημαντικούς ισχυρούς άντρες της τοπικής Αυτοδιοίκησης με εκείνον να βρίσκεται πάντα στο πλευρό ευπαθών κοινωνικών ομάδων προκειμένου να προσφέρει όπου και όποτε χρειαζόταν τις υπηρεσίες του ως γιατρός, μέσα από την έντονη δραστηριότητα των "Γιατρών της Αγάπης". Γεννημένος αγωνιστής, παθιασμένος με την προσφορά δεσμεύεται στους συμπολίτες του για το ότι σε κάθε περίπτωση αυτά που είπε θα τα κάνει πράξη.

foto_vraxnos_me_iatriki_stoli_3
"Δεν ξύπνησα ένα πρωί και είπα διεκδικώ τον Δήμο. Όλα αυτά τα χρόνια παλεύω για να γίνει αυτός ο Δήμος πρότυπο. Και όταν είδα πως αυτό το όραμά μου δεν το μοιράστηκαν άλλοι, ένιωσα ότι έπρεπε να πάρω την κατάσταση στα χέρια μου. Μου το ζητούσαν επίμονα οι ίδιοι οι πολίτες του Δήμου. Το θεώρησα καθήκον μου να παλέψω γι’ αυτά που πρέπει και να αλλάξω την εικόνα της πόλης. Είμαι έτοιμος και σίγουρος ότι όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε. Στις 26 Μαΐου όλα αλλάζουν στο Μαρούσι, με καθαρή στρατηγική, καθαρή πρόταση, καθαρή γραμμή.

Στην Τοπική Αυτοδιοίκηση οφείλεις να είσαι πάνω από το εγώ και τις φιλοδοξίες. Δεν έχει να κάνει με τη διεκδίκηση του τιμονιού της δημαρχίας μόνο. Έχει να κάνει κυρίως με το ποιος είναι ο καταλληλότερος καπετάνιος για να μπορέσει να οδηγήσει με ασφάλεια στο νέο ταξίδι της νέας απογειωτικής εποχής το Μαρούσι. Θέλει πρώτα από όλα άνθρωπο που έχει βγει μέσα από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, έχει γνώση για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες του. Εγώ είμαι ένας από αυτούς και θέλουν να είμαι η φωνή τους, να γίνω η φωνή των πολιτών. Αυτό μου λένε. Δεν υπάρχουν χρίσματα και άλλα τέτοια γλυκανάλατα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Κομματικά συμφέροντα δεν μπορούν να χωρέσουν όταν έχεις να αντιμετωπίσεις μία κατάσταση που την ξέρεις. για την οποία έχεις καταστρώσει, με ένα σοβαρό και έμπειρο επιτελείο ανθρώπων, συνεργατών πολύτιμων, ένα στρατηγικό σχέδιο άμεσα υλοποιήσιμο, την επόμενη κιόλας μέρα των εκλογών, της νίκης που ελπίζουμε ότι θα πετύχουμε. «Όταν δεις τη ζωή σου με ωράριο, έχεις χάσει τον στόχο. Έχεις χάσει τη διάθεση να ονειρεύεσαι…».

Με τη βοήθεια και την εμπιστοσύνη των πολιτών προχωρούμε. Αυτοί δίνουν χρίσμα. Αυτοί δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης. Αυτοί μας αφορούν για την επόμενη μέρα στο Μαρούσι. Θέλω τη στήριξη των Μαρουσιωτών. Είμαι ξεκάθαρα κοντά σε όλους τους πολίτες, χωρίς γραμμές διαχωριστικές, χωρίς πολιτικά κριτήρια, χωρίς μικροκομματικά πλαίσια και σίγουρα χωρίς να υπηρετώ κανέναν παρά μόνο αυτόν που με εμπιστεύεται με την ψήφο του. Το Μαρούσι θα εκλέξει για δήμαρχο αυτόν που νιώθει ότι μπορεί να τον βγάλει από τον κυκεώνα προβλημάτων και ζητημάτων που χρονίζουν και επιτέλους πρέπει να λυθούν. Οι πολίτες θα ψηφίσουν όποιον επιθυμούν, ελεύθερα, αφού ακούσουν προσεκτικά τις θέσεις του κάθε υποψηφίου και αξιολογήσουν την έως σήμερα παρουσία του, αλλά και την εμπειρία, τη συνεισφορά και τη γνώση του στην επίλυση των κοινωνικών προβλημάτων. Είμαι πεπεισμένος ότι οι πολίτες έχουν αναγνωρίσει και την ιατρική και την κοινωνική μου προσφορά και την αυτοδιοικητική μου παρουσία και, ως εκ τούτου, πιστεύω ότι τα αποτελέσματα θα είναι πολύ θετικά για την παράταξή μας. Κι αυτό θα επιβεβαιωθεί το βράδυ της Κυριακής 26ς Μαΐου. Έμαθα να δουλεύω για ώρες ατελείωτες. Η Ιατρική σου δίνει έμπνευση και είναι κατά μία έννοια η καλύτερη προπόνηση για κάποιον που θέλει να προσφέρει. Οι εφημερίες στο νοσοκομείο ένα πράγμα μου έμαθαν: Ότι η εργασία και η προσφορά δεν έχουν ωράριο. Όταν δεις τη ζωή σου με ωράριο, έχεις χάσει τον στόχο. Έχεις χάσει τη διάθεση να ονειρεύεσαι. Αυτό μας λείπει στον Δήμο. Ο οραματισμός. Αυτό θέλω να ξυπνήσω σε όλους. Να νιώσουν ότι όλοι μαζί μπορούμε να αγωνιστούμε μεθοδικά, παθιασμένα, στοχευμένα. Οι άνθρωποι που έχουν πάθος γι’ αυτό που κάνουν δεν διαμαρτύρονται ποτέ. Δεν μιλούν με λόγια και υποσχέσεις ανεδαφικές, κάνουν έργα. Είμαι των έργων. Είμαι έτοιμος να υπηρετήσω ουσιαστικά το Μαρούσι».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης