Βέρα Σαραντάκου- Πειραιάς Νικητής: Αγώνας για το «νέο πρόσωπο» του μεγάλου λιμανιού

Βέρα Σαραντάκου- Πειραιάς Νικητής: Αγώνας για το «νέο πρόσωπο» του μεγάλου λιμανιού

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στην χθεσινή εκδήλωση της υποψήφιας με τον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη, Βέρας Σαραντάκου

IMG_2672
Δημοσιογράφοι, πολιτικοί και αθλητικοί παράγοντες, καθώς και πλήθος κόσμου έδωσαν το παρών στην χθεσινή εκδήλωση της Βέρας Σαραντάκου στον Πειραιά, που διεκδικεί την ψήφο του πειραϊκού λαού με το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Μώραλη, «Πειραιάς νικητής».

Εκεί ήταν και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, που στον σύντομο χαιρετισμό του έκανε λόγο για το ρεαλιστικό πρόγραμμα της δημοτικής αρχής που έχει σαν στόχο την εξυπηρέτηση της επιχειρηματικότητας, αλλά κυρίως τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναφέρθηκε ειδικότερα στο έργο των αναπλάσεων σημειώνοντας ότι όταν ολοκληρωθούν σε συνδυασμό με τα έργα του μετρό και του τραμ οι πολίτες θα δουν έναν διαφορετικό Πειραιά.

Ο δήμαρχος Γιάννης Μώραλης, τόνισε ότι δεν υπάρχουν φαβορί σ΄αυτή την εκλογική αναμέτρηση και απευθυνόμενος στους υποψηφίους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους, επισήμανε ότι στο διάστημα που απομένει μέχρι να ανοίξουν οι κάλπες θα πρέπει όλοι να τρέξουν στην πόλη, γειτονιά- γειτονιά, δρόμο- δρόμο, για να επικοινωνήσουν το πρόγραμμα του δήμου.
Η Βέρα Σαραντάκου αφού ευχαρίστησε τους συγκεντρωμένους φίλους, τόνισε την ανάγκη στο νέο δημοτικό συμβούλιο να μπουν νέοι άνθρωποι με φρέσκιες ιδέες. Παράλληλα, επισήμανε ότι τους απευθύνεται σε όλους τους πολίτες του Πειραιά, ζητώντας όμως να αναγνωρισθεί ότι πλέον η νέα γενιά έχει σηκωθεί από τους καναπέδες είναι είναι έτοιμη να αναλάβει τις ευθύνες που της αναλογούν.
«Χρειαζεται», τόνισε η κυρία Σαραντάκου, «αγώνας μέχρι και την τελευταία ώρα, ακόμη και στην πιο απομακρυσμένη από το κέντρο περιοχή».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης