Φωτογραφίες: Το σημάδι από κραγιόν στο μάγουλο του Τσίπρα

Φωτογραφίες: Το σημάδι από κραγιόν στο μάγουλο του Τσίπρα

Ο πρωθυπουργός κατά την άφιξή του συνελήφθη από την κάμερα να έχει το αποτύπωμα στο αριστερό μάγουλο

4807377
Ένα ξεχωριστό στιγμιότυπο αποτύπωσε ο φωτογραφικός φακός στο Πασαλιμάνι, λίγο πριν ανέβει στο βήμα για την ομιλία του ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρωθυπουργός κατά την άφιξή του συνελήφθη από την κάμερα να έχει ένα σημάδι από κραγιόν στο αριστερό του μάγουλο, πιθανότατα από εκδήλωση αγάπης ψηφοφόρου του. Στα στιγμιότυπα ο κ.Τσίπρας εμφανίζεται χαμογελαστός, ωστόσο παραμένει άγνωστο αν είχε αντιληφθεί ή όχι τι είχε συμβεί.

4807327
4807331

Ο Αλέξης Τσίπρας, κατά την ομιλία του από το Ρολόι στο Πασαλιμάνι υπογράμμισε ότι  «το πείραμα της μετα-δημοκρατίας απέτυχε».

«Είναι μεγάλη μου χαρά τιμή να βρίσκομαι σήμερα εδώ μαζί σας το ιστορικό λιμάνι της χώρας. Εδώ στην πιο πολύ τραγουδισμένη πόλη της χώρας μας την πόλη της εργατιάς την πόλη της νιότης και των ναυτικών», δήλωσε στην αρχή της ομιλίας του.

Κλείσιμο
Αναφερόμενος στον Πειραιά είπε ότι «Ο Πειραιάς του Φύσσα, του Λαμπράκη, του Γόδα, της Αντίστασης, της Ηλεκτρικής, της απαρχής του οργανωμένου εργατικού κινήματος δεν θα γίνει υποχείριο και εργαλείο σκοτεινών κυκλωμάτων και βαρόνων εκτός δημοκρατικού ελέγχου».

«Νομίζω ότι σήμερα εσείς εδώ προχθές στα Τρίκαλα, στην Καρδίτσα, στο Αιγάλεω, στην Πρέβεζα, στα Γιάννενα, στην Άρτα από παντού δίνουμε ένα μήνυμα ότι το πείραμα της μετά -δημοκρατίας που θέλησαν κάποιοι να φτιάξουν στη χώρα μας ένα πείραμα για να μπορέσουν να ελέγξουν τις αντιδράσεις του ελληνικού λαού να ανακόψουν την ορμή τη λαϊκή που εκφράστηκε το 2015 είπε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε: «Το πείραμα σας απέτυχε και σας το λέμε εδώ από τον Πειραιά. Αντέξαμε στη φουρτούνα», συνέχισε, υπογραμμίζοντας πως το ποιος θα κυβερνά θα το αποφασίσει ο ελληνικός λαός όχι οι δημοσκόποι».

«Δεν θα τους παίρνει ο ύπνος το βράδυ της Κυριακής», ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Την ιστορία δεν τη γράφουν οι κονδυλοφόροι της ελίτ αλλά ο ίδιος ο λαός. Αυτός είναι που μας δίνει τη δύναμη για να μη λυγίζουμε στα δύσκολα, να συνεχίζουμε και να αντέχουμε.Αυτό κάναμε τα χρόνια της κρίσης και καταφέραμε να βγάλουμε τη χώρα από τα μνημόνια», ανέφερε στη συνέχεια ο πρωθυπουργός.

«Έχουμε πλέον τις βάσεις για να χτίσουμε την Ελλάδα της νέας εποχής. Την απόφαση για το μέλλον της χώρας θα την πάρει ο ελληνικός λαός. Η ψήφος τον ελληνικού λαού θα μας δώσει την δυνατότητα να συνεχίσουμε», πρόσθεσε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης