Ανδρουλάκης στον «Θέμα 104,6»: Δοσοληψία καρέκλας- εξουσίας μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και στελεχών του ΠΑΣΟΚ

Ανδρουλάκης στον «Θέμα 104,6»: Δοσοληψία καρέκλας- εξουσίας μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και στελεχών του ΠΑΣΟΚ

«Αυτή τη στιγμή ο πρωθυπουργός γνωρίζει πάρα πολύ καλά ότι θα έχει ένα άσχημο αποτέλεσμα γιατί είναι παρεπόμενο μιας στρατηγικής η οποία δεν είχε καμία σχέση με τις πραγματικές ανάγκες της χώρας», ανέφερε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής

nikossd
Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 και στον Γιάννη Πρετεντέρη κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για λαϊκισμό και μεγάλες ηθικές προκλήσεις.

«Αυτή τη στιγμή ο πρωθυπουργός γνωρίζει πάρα πολύ καλά ότι θα έχει ένα άσχημο αποτέλεσμα γιατί είναι παρεπόμενο μιας στρατηγικής η οποία δεν είχε καμία σχέση με τις πραγματικές ανάγκες της χώρας. Χρησιμοποίησε όλα τα εργαλεία του λαϊκισμού με μεγάλες ηθικές προκλήσεις πλέον, το κότερο, το χάδι στον Πολάκη όταν επιτίθεται άσχημα σε πολιτικούς αντιπάλους, όλα αυτά έχουν βαρύνει πάρα πολύ το κλίμα για τον ΣΥΡΙΖΑ και βεβαίως αυτό που έκανε απέναντι στο ΠΑΣΟΚ, προσπάθησε να εμφανίσει ότι είναι μία νέα κεντροαριστερά χρησιμοποιώντας στελέχη που εξαγόρασε με υπουργικές καρέκλες και τα οποία μέχρι και πριν μερικές εβδομάδες και μήνες του ασκούσαν σκληρή κριτική και παρόλα αυτά βλέπουμε ότι όλα ξεχαστήκαν γιατί υπήρχε μία δοσοληψία καρέκλας –εξουσίας. Κι από την άλλη δεν έμεινε μόνο στην κεντροαριστερά, όλη του η διεύρυνση είχε μέσα Καραμανλικά στελέχη της ΝΔ, από τον κ. Καμμένο, αυτό λοιπόν δεν είναι κεντοαριστερά είναι κάτι άλλο. Και το λέω γιατί στο δίλλημα ενός δημοκράτη προοδευτικού που δεν θέλει να ψηφίσει Μητσοτάκη, είναι ξεκάθαρο πια ότι ο χώρος της κεντροαριστεράς ιδεολογικά εκφράζεται από το ΚΙΝΑΛ και από το ΠΑΣΟΚ», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Ανδρουλάκης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης