Αποκάλυψη στο Πρώτο Θέμα: Η ΝΔ ζητά να απομακρυνθεί η Γενική Γραμματέας Διαφθοράς

Αποκάλυψη στο Πρώτο Θέμα: Η ΝΔ ζητά να απομακρυνθεί η Γενική Γραμματέας Διαφθοράς

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Σοφία Ζαχαράκη σχολίασε τις αποκαλύψεις του Πρώτου Θέματος – Πετσίτης, Αρτεμίου, τα ταξίδια του με τον Νίκο Παππά και το σκάνδαλο ΔΕΠΑ «είναι κομμάτια της ίδιας σκοτεινής υπόθεσης»

zaxaraki1
Την απομάκρυνση της κυρίας Νατάσας Ξεπαπαδέα από τη θέση της γενικής γραμματείας για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς ζήτησε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Σοφία Ζαχαράκη, σχολιάζοντας την αποκάλυψη που έκανε το «Πρώτο Θέμα» περί παράλληλης εκπροσώπησης του Αρτέμη Αρτεμίου.

«Η αποκάλυψη του Πρώτου Θέματος ότι η διορισμένη από την κυβέρνηση Γενική Γραμματέας κατά της διαφθοράς, κ. Ξεπαπαδέα εκπροσωπούσε παράλληλα και τον ειδικό στις offshore Αρτέμη Αρτεμίου, επιβεβαιώνει πόσο στενές είναι οι σχέσεις του Μαξίμου με τον διαπλεκόμενο δικηγόρο», τονίζει η κυρία Ζαχαράκη.

Όπως πρόσθεσε, ο Μανώλης Πετσίτης «που μπαινόβγαινε στο Μαξίμου, ο Αρτεμίου που τον χρηματοδοτούσε από την Κύπρο, τα ταξίδια του με τον Νίκο Παππά στη Βενεζουέλα και το σκάνδαλο της ΔΕΠΑ, είναι όλα κομμάτια της ίδιας σκοτεινής υπόθεσης».

Γι' αυτό η Νέα Δημοκρατία ζητά την απομάκρυνση της κυρίας Ξεπαπαδέα από τη θέση της και καλεί τους κ.κ. Τσίπρα και Παππά να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Δήλωση Σοφίας Ζαχαράκη για την υπόθεση Πετσίτη
Κλείσιμο


Αναλυτικά, η κυρία Ζαχαράκη δήλωσε
:

Η αποκάλυψη του Πρώτου Θέματος ότι η διορισμένη από την κυβέρνηση Γενική Γραμματέας κατά της διαφθοράς, κ. Ξεπαπαδέα εκπροσωπούσε παράλληλα και τον ειδικό στις offshore Αρτέμη Αρτεμίου, επιβεβαιώνει πόσο στενές είναι οι σχέσεις του Μαξίμου με τον διαπλεκόμενο δικηγόρο.

Ο Πετσίτης που μπαινόβγαινε στο Μαξίμου, ο Αρτεμίου που τον χρηματοδοτούσε από την Κύπρο, τα ταξίδια του με τον Νίκο Παππά στη Βενεζουέλα και το σκάνδαλο της ΔΕΠΑ, είναι όλα κομμάτια της ίδιας σκοτεινής υπόθεσης.

Η κ. Ξεπαπαδέα πρέπει σήμερα κιόλας να απομακρυνθεί από τη θέση της και οι κ. Τσίπρας και Παππάς να αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους για αυτό το τεράστιο σκάνδαλο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης